Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész vagyok vele,és nem nyikorog! Ábrus! Köszi a segítséget! Tovább tart előkészülni mint kiszedni a helyéről. Ha minden összejön,még ma kicserélem az O gyűrűt a vizpumpa alatt is. És akkor teljesen zsííír a vas!
Elnézést, hogy el lapon próbáltam említeni az 5,5 km-re Debrecentől lévő tanyakörzetet a Nagyvenyim city-vel.
színvonalú
Kell.
megnéztem köszi. úgy látom azt a kis fodros részt levágta és arra húzta fel az ikarusz csövet.amit szerintem össze is ragasztott.bilincs az kell rá mindenféleképpen ugye ?
Elnézést. Debrecen agglomerációjában (tanyakörzet,ahol internet is csak a verebek közreműködésével van) élőknek ideálisabb választás az Aprilia,viszont a Californiai szívvonalú aszfaltra alkalmasabb lehet egy robogó.
Ejnye Ábrus... Pont Te, aki heti hidegélelemmel indul a városba, meee egyébként éhenhalna...
Nem baj. Legalább mi parasztk tartsunk össze...
én nem csináltam ilyet...
Itt valaki...
Ultrás csinálta(mostanában fzrhooligan-nak hívja magát de Te biztos helyről tudod hogy Ő az igazi Ultras! )
Üsd be a keresőbe itt fent hogy ikarus és az "ugrás ehhez a h.sz hez" feliratra nyomva megnézheted.(van kép is)
majd egy kis segítség lehet fog kelleni nem tudom hogy kezgyek hozzá.a régit benne kell hagyni és arra kel ráhúzni az ikarus csövet?
Ja. fogod olajozni naponta?
azt mondod árt neki.azt nem akarom.akkor inkább megpróbálom megcsinálni vízcsővel hátha sikerül.
Miért akarsz ártani magadnak?(meg a motornak?)
sport levegőszűrő mennyibe kerül rá ?
Nemeszmontaménis? téged bírlak, te legalább tudsz.
amúgy most derült ki hogy a blizzard nevű fórum tagtól vettem a motort.
a kipufogónak meg kurva jó hangja van nem cserélném le semmi pénzért.
thomas007 te hogy oldottad meg?vízcsővel tényleg lehet helyettesíteni ?
Ott ahol Te laksz (tanyafalván ) oda jobb az Aprilia. (egyébként robogó)
De az az 1000Ft télen is annyi?

Fel kell polírozni, oszt jóság van. Akkor király lesz.