Szasztok naplopók!
Felébredtem, romeltakarítás van, most olyan vagyok mint gida. Egy szolíd 30 fős szülinapi partin vagyunk túl, ha lehajolok félek kiesik belőlem a pálinka
Sziasztok.Egy kicsit lemostam a gépet hát mit mondjak már rá fért.Egy kérdés a levegő szűrő ház alján lévő gumi akármicsodának(nem tudom mi a pontos neve)pontosa illeszkednie kell a karburátorokra ugye.mert ha jól látom az enyémnél van egy kis hézag,meg olyan a gumi széle mint egy fodros szoknya.lehet ilyet venni külön?köszi
Ja...tegnap számoltam, hogy ha heti 7 napot itt vagyok, ahogy ezen a héten teszem, meg lehet jövőhéten is, akkor a 9:00-17:00-ig tartó munkaidőben 420 azaz NÉGYSZÁZHÚSZ forintos órabérrel számolva kapok 1 heti munkámért 23.520 forintot. Míg ha kertészkedem akkor 1.000 azaz EZER forintos órabérrel számolva 5 napi / 1 hetes munkámért 40.000 forintot. Akárhogyan számolok ez sehogy se nagy pénz. Én már csak a lottóban reménykedhetek, vagy valami gazdag vénasszony szeretőbe
Én is egy nagyrobeszt elfogadnék második vasnak, de csak rendszámmal. Anélkül mókás a rendőrrel beszélgetni, hogy mér akkora a robogó mint egy hajó, és mért van 160-ig skálázva az óra.
Tudom, most hisztizek mint ultras, de keljetek már felfele... Én már felfúrtam egy fürdőszobai polcot, meg egy fogast, illetve elkezdtem egy asztalt megjavítani... Há mivan máá...
Üdv yamahások! Nagggyon fontos lenne! Ki tudá megmondani,hogy fzr 1000 exup 1991-es hez mekkora átmérőjű szelephézagoló korong kell a következő méretek közül:7.48 / 9.48 / 8.9 vagy 10 mm?,
Légysziii...
Én multhéten voltam így...
Felébredtem, romeltakarítás van, most olyan vagyok mint gida. Egy szolíd 30 fős szülinapi partin vagyunk túl, ha lehajolok félek kiesik belőlem a pálinka
Azonnal nekikezdenék StarCraft kettőzni.
Aki kitalálta, hogy nekem vasárnap is itt kell lennem ebbe a kurva kávézóba az szarjon sünt, vagy szopj@ le a vacogós cápa...
Én úgy gondolom csak jobban használható, mint egy kis 50-es izé...
Aprilia Rx 50
Ultras, Te akárkinek is hivatod magad, akkor is egy hisztis pi... izé Ultras maradsz.
Ugye megütöttétek a mukesz arcát, oszt visszabizniszelődött a dolog?