Hű cimbora. jelenleg az ügyfélkapcsolati központban (Eon) vagyok, és versenypiaci ügyfelekkel foglalkozok. Július elseje óta a gázenergia törvény szerint (GET) a 20 és 100 m3/óra névleges teljesítményű gázmérővel rendelkező fogyasztók nem vételezhetnek már egyetemes szolgáltatás keretében. Na most ennek a lekezelésén technikai/ügyviteltechnikai fáradozok. Ezért vagyok kénytelen napokat Győrben lenne, meg hajnalba kelni, mert Székesfehérváron tesztelünk, stb. Persze megvan a pozitívuma is. Talán végre rájönnek, hogy megkellene fizetni a munkámat. Ez az egyik fele. A másik fele pedig a vergődő ordítozó vezériggazgatót, meg energetikust lecsillapítani, megválaszolni az ügyvédnek a levelét, igyekezni, nem megbüntettetni magunkat az Energiahivatallal, illetve átcsábítani ügyfeleket a többi szolgáltatótól, stb.stb.stb. Pénteken írtam alá a féléves értékelő lapomat. Minden király, és a jövőhónapban megkapom az éves prémiumom negyedét.
Pótkeréktartállyal 175 e Ft lesz a gázszett a Fabia-ba.
ha havi 1000 km futásteljesítménnyel számolok, és 15 % fogyasztás emelkedéssel, akkor 24 hónap, vagyis kerek 2 év a megtérülése.
Nem vagyok alkalmas nagyon erős dolgok elvégzésére. Mondjuk amikor kertészfőnök voltam, volt jópár alkalmazottam, az se volt egyszerű, de az más volt...mit dolgozol?
Olyankor bizniszelni kell, hogy zsebbe egy 100-as, oszt jóság van.
Azért néha irigylem a gondjaidat. Mi lenne veled ott ahol én dolgozom? Az első napon agyvérzést kapnál...
Ez ugyanolyan, hogy 0:29 még 150 ft viszont 0:30 az már 300 (elkezdődött a következő fél óra) és 0:31-kor jön oda, hogy ugye ez még 150.... nem bazmeg az már 300, de ki van írva a kurva monitorodra is, hogy mennyinél jársz és mennyit kell fizetned...és ilyenkor meg sír mindegyik és nem lehet elkérni tőle a pénzt...
Nem. Ki van írva a szabályzatba, hogy mindenki úgy lehet itt, hogy a másikat ne zavarja. Ha üvölt a fülesből a szar zenéje, az zavaró, nem is csak engem, hanem mindenki mást is aki itt ül. Lévén, hogy 20 nm-es az egész hely
Az ilyen barmoktól kapok agyfaszt. Felteszi a fülhallgatót, olyan hangerővel hallgatja, hogy itt simán hallom, még a szöveget is, fogom lehalkítom innen, a főgépről, erre még feljebb hangosítja...barom
Valaki, aki szokta online figyelni az f1-et adjon mááán pls linket nékem
ha havi 1000 km futásteljesítménnyel számolok, és 15 % fogyasztás emelkedéssel, akkor 24 hónap, vagyis kerek 2 év a megtérülése.
Azért néha irigylem a gondjaidat. Mi lenne veled ott ahol én dolgozom? Az első napon agyvérzést kapnál...
Az egy más tészta akkor persze, ha szabályzatba benne, és nem csak te vagy túl vájtfülü. Akkor Őt basznám ki mint szart, oszt csá.
Ezért fizetnek, nem?