Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg Emre küld 1et ha minden igaz hétfőn fel is adja ha nem jön meg szerdáig akkor szólók. . .
A faszom csinálna ilyen munkát bizti jó, a kávézónál is bizti jobb, de Én nem szeretem az ilyen típusú munkát. Reméljük, hogy megtérül a befektetés..

Valaki, aki szokta online figyelni az f1-et adjon mááán pls linket nékem
itt egy lityó benzin a legolcsóbb helyen 329,6 Ft egy lityó gáz 174 Ft. Azért van különbség.
igen.
Hű cimbora. jelenleg az ügyfélkapcsolati központban (Eon) vagyok, és versenypiaci ügyfelekkel foglalkozok. Július elseje óta a gázenergia törvény szerint (GET) a 20 és 100 m3/óra névleges teljesítményű gázmérővel rendelkező fogyasztók nem vételezhetnek már egyetemes szolgáltatás keretében. Na most ennek a lekezelésén technikai/ügyviteltechnikai fáradozok. Ezért vagyok kénytelen napokat Győrben lenne, meg hajnalba kelni, mert Székesfehérváron tesztelünk, stb. Persze megvan a pozitívuma is. Talán végre rájönnek, hogy megkellene fizetni a munkámat. Ez az egyik fele. A másik fele pedig a vergődő ordítozó vezériggazgatót, meg energetikust lecsillapítani, megválaszolni az ügyvédnek a levelét, igyekezni, nem megbüntettetni magunkat az Energiahivatallal, illetve átcsábítani ügyfeleket a többi szolgáltatótól, stb.stb.stb. Pénteken írtam alá a féléves értékelő lapomat. Minden király, és a jövőhónapban megkapom az éves prémiumom negyedét.
Nemrendeznik
De utána meg jön a pénz magától " " nemde?
Pótkeréktartállyal 175 e Ft lesz a gázszett a Fabia-ba.
ha havi 1000 km futásteljesítménnyel számolok, és 15 % fogyasztás emelkedéssel, akkor 24 hónap, vagyis kerek 2 év a megtérülése.
Fiúk-lányok! Valaki adjon linket pls, hogy online nézhessem a forma 1-et!
Nem vagyok alkalmas nagyon erős dolgok elvégzésére. Mondjuk amikor kertészfőnök voltam, volt jópár alkalmazottam, az se volt egyszerű, de az más volt...mit dolgozol?
Olyankor bizniszelni kell, hogy zsebbe egy 100-as, oszt jóság van.
Azért néha irigylem a gondjaidat. Mi lenne veled ott ahol én dolgozom? Az első napon agyvérzést kapnál...
Ez ugyanolyan, hogy 0:29 még 150 ft viszont 0:30 az már 300 (elkezdődött a következő fél óra) és 0:31-kor jön oda, hogy ugye ez még 150.... nem bazmeg az már 300, de ki van írva a kurva monitorodra is, hogy mennyinél jársz és mennyit kell fizetned...és ilyenkor meg sír mindegyik és nem lehet elkérni tőle a pénzt...

Az egy más tészta akkor persze, ha szabályzatba benne, és nem csak te vagy túl vájtfülü. Akkor Őt basznám ki mint szart, oszt csá.
Megpróbálnád legalábbis!
Nem. Ki van írva a szabályzatba, hogy mindenki úgy lehet itt, hogy a másikat ne zavarja. Ha üvölt a fülesből a szar zenéje, az zavaró, nem is csak engem, hanem mindenki mást is aki itt ül. Lévén, hogy 20 nm-es az egész hely
Én kibasználak a pult mögül, ha az én gépemet hallkítgatnád...
Ezért fizetnek, nem?
Ezek nem gyári hanem tuning cuccok.(ez a karbi pl:síktolattyús és nagyobb is)
Mit foglalkozol vele? Az ő dolga.
Természetesen lehet. A 250-es XS-hez (2hengeres) sok évvel ezelőtt mondtak 180 ezret.
Az ilyen barmoktól kapok agyfaszt. Felteszi a fülhallgatót, olyan hangerővel hallgatja, hogy itt simán hallom, még a szöveget is, fogom lehalkítom innen, a főgépről, erre még feljebb hangosítja...barom
Azon gondolkoztam, hogy lehetséges-e eredeti 0 km-es karbit rendelni japánból? 1 vagy 2 millióba lesz/lenne?