Ha bizniszelem ezt a mocit esetleg, megteszed, hogy ránézel majd szagértő jelleggel? Nekem költséges lenne csak "megnézni" túrát szervezni szegedig. Természetesen az FZR-ed tankolom, hogy eltudj gurulni addig.
Mivel magyar sajátosság, hogy területenként csak egy-egy hálózati engedélyes van (áramban is), ha a fene fenét eszik is ugyanonnan jön majd a gázod, csak más vásárolja meg a részedre. Ergó ha az emfesz nem vesz 1 m3 gázt se a télre, neked akkor is jönne gázod a csapból, csak épp ez az államnak qva nagy ráfizetés lenne. Óvatosan megjegyzem, hogy nagyon kicsi idő, és ugyanazt a 8%-ot amit az emfesz ad az egyetemes árból, én is tudom majd neked. Hétfőn, vagy kedden ha időm lesz rákérdezek neked. Mivel piacra lépni a bejelentést követő második hónap 1. napjától lehet, ildomos még a fűtési szezon előtt legalább 2 hónappal elindítani. Addig még van kis idő.
Igen Tomi Szegedi vagyok,de a terepes srácokat nemigen ismerem.Szombat-vasárnap ők is a Tisza parton szoktak tanyázni,ha éppen nem dagonyáznak valamerre.
Igen,kedvelem(szeretem? ) mert sznob majom vagyok de ez egy Aprilia Pegaso BMW jellel. (ettől függetlenül viszont nagyon jól sikerült konstrukció,az Apriliával terveztette és gyártatta a BMW mert nem volt egyhengeresük,bár később áthelyezték a gyártást Németországba)
Bölcs gondolat volt! Amikor megy akkor nagyon király (ez a legritkább eset) amikor viszont elbaszódik akkor féktelen szívás (ez meg szinte az üzemszerű állapot)
Ha végképp nincs semmi kéznél akkor akár kézvédő krémmel is bekenheted,az is elzárja a levegőtől.(beszereléskor persze célszerű lemosni) De ezzel csak akkor kell foglalkozni ha sokáig áll a motor és nem érintkezik benzinnel a membrán.(hónapokon keresztül)
Ha télre le van állítva és néha nem indítják be,akkor is meg szokott keményedni de tavasszal kis járatás után újra felpuhul.(addig viszont össze-vissza jár és sokan azt hiszik szar,ezért eltekergetik a karburátort )
Ha már úgy is benne vagy a témában akkor nyilatkozz légy szíves (kéretik a céghez való lojalitást mellőzni egy pillanatra) hogy érdemes-e átszerződni az EMFESZ-hez? (https://lakossag.gas.hu/
Állítólag évek óta stabilan működik,de minden évben olvasni valamit hogy ilyen-olyan gázbeszerzési problémái lehetnek.
(ez már az injektoros)
Ha télre le van állítva és néha nem indítják be,akkor is meg szokott keményedni de tavasszal kis járatás után újra felpuhul.(addig viszont össze-vissza jár és sokan azt hiszik szar,ezért eltekergetik a karburátort )
Födő Imre - Demjén Gábor - Waldviertel Rallye 2009
http://youtu.be/1OMK4Sphl60
Állítólag évek óta stabilan működik,de minden évben olvasni valamit hogy ilyen-olyan gázbeszerzési problémái lehetnek.