Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Az a csonk egy vákuumcsőnek a csatlakozója a szívócsonkon. A Te gépeden nincs rá szükség.
-A karburátormembrán nem biztos hogy át van szakadva,a peremén szokott felületi sérülés lenni ha bénán rakják vissza. Újonnan szinte kizárt hogy Te (vagy bármelyikőnk) vásárolna ilyet,két komplett bontott karbisor az ára darabonként(egyébként egyben van a membrán a súberrel,külön nem lehet kapni)
-A fekete bevonat a súbereken a kopást és a súrlódást hivatott csökkenteni,én még nem tapasztaltam hogy le lehetne törölni a felületről.(de nem vitatom,lehetséges)
-Igen,az a csavar 2,5 fordulat.
-Amit meg letörtél alul olyan nekem is van egy(törött) csavarboltban ilyet ne is keress,ha nagyon nem találsz akkor nekem is van itthon.
Perszeee...
Az állatkertben tanulmányozva a tevét,többek között higiéniai szempontokat figyelembe véve abszolút nem vonzódtam a gondolathoz hogy a közelébe menjek. Női cickókhoz pedig:
Jó lett az index?
mesélj nekünk a tevekóstolós időszakodról kedves ábrus
A hátán!
Meg az íze se.
Basszátok meg kicsit nem figyelek ide és már öt oldalt kell visszaolvasni!
szinte bárhol, de a fogása nem olyan jó
Nem cserélek. Háá hol van egy tevének 90-es mellbősége
Nem gondolkoztál a váltáson, ez az üzlet nem gazdaságos a számodra Thomas
well, i reckon your girl is worth more or less 51 camels, 9 goats and 9 sheep
Nálunk is volt vihar rendesen este, ki kellett ugranom az ágyból becsukni az ablakot mert ütötte a jég a mindent. Majd csak rájönnek az emberek, hogy ezt mind Ők tették...
34 camels, 5 goats and 0 sheep
34 teve és 5 kecske
Őőőő, hát igen, a futóval van Nekem is gondom, kocsi amin van horog még csak csak lenne, meg sofőr is tán. Mindenesetre köszönöm!
Valamikor tizenéve én is versenyeztem Wartburggal,de most ez a driftelés lett a divat,nekem meg nemigen jön be,nagyon költséges a gumikopás miatt.Robi,ment az üzi!
nem, a Golfival.. Valószínűleg 4-en megyünk
Ja, olcsó MTZ-re szerelhető homlokrakodót nem tudtok eladót?
Most vittek el egyet az orrom elől.
Motorral mentek?
Ááá! Dehogy.
nem, majd ott nevezünk
az élsport....
Előnevezés megvolt? Mert úgy tudom,olcsóbb úgy.