Hali kollegák:) imént olvastam ki hogy vásárolt gépet! stencsére én üzemképet vetem ot a heylsiznen kiporbálta mde lehet most ugrik a majom a vizbe!
Anniy a kérdésem ti miylen árba vettétek a 400 vagy 600 FZR gépeket! kiváncsi vagyok rá:) tudjam jo ljárta me vagy átbasztak!
Gratutlálunk és átéljük mi is örömöd lélekben
Nekem jol recseg meg durrog alapjáraton mint egy brutálisan agyontöltött dragster
Karbiszinkron nekem is esedékes.De megyek is egy kicsit meghajtom a vasat.
Szerb busztok
Kedves megjelentek, örömmel tudatom, hogy a gépet beindítottam.
Némi benzin kellett a karbikba (a szívótorkon keresztül a fojtószelepre) csöpögtetni és vígan duruzsolt. Füstje csak annyi, amennyi olajat öntöttem korábban a hengerekbe, hogy ne rozsdásodjanak!
Szinte még karbiszinkron se kell neki, olyanszépenjár! Persze azért lesz. Vivát!
Hajaj
Dehogy birtam volna ki önszántambol hogy ne menjek vele.Kunmadáron is kocsival voltunk ez miatt.Kifingott nekem is miután megvettem.Csak nekem nem a blokk,hanem az elsö telok potyogtak szétt.
na jo,de te onszantadbol ne mesz vele,mert atepited,en meg azert,mert otnkrement:P
es igen is kulonckodok, ebbol a tipusbol,ebbol a szinbol,jo ,ha van 3 db magyarorszagon:D
elromlott az magatol,csak osszekovacsoltak annyira,h eppen haza tudjak vele menni:) ra per hetre mar szerelonel volt.aztan megint,es megint,es most meg mindig:)
Most meg minek különcködsz?
Miért nem rontottad el elején?
Amugy én se vagyok nagyon különb.Én jártam vele 2 hetet.Ez tavaly augusztusban volt.Azota csak kb.1 hete mentem vele ujra.
Hasonlóan vettem az enyémet. Egy fészerben volt, alig lehetett hozzáférni, valamint hiányos és sérült vala. Indítani persze nem lehetett, de úgy vettem meg, hogy modntam a fickónak, hogy ott kissé szétkapjuk, a motort átforgatom kézzel, hogy érezzem van-e hiba a főtengely futásában. Így is lett, egy óra alatt darabokra szedtük öcsémmel a gépet, átforgattam, olajat feltermelte, jól forgott kézzel.
De énismegszíttam ugyan a gyújtásos mizériával, szerencsére nekem csak egy fölöslegesen vett gyújtásmodul volt az ára meg pár hét bizonytalanság, hogy mi lesz Azóta megfogadtam, hogy csak üzemképes vasat veszek legközelebb
Olaszoknál vette ősszel az imolai börzén. Hazahozta kiderült, hogy a vezérlés rossz. Két hete kicserélte, aztán beindította és még mindig zörgött. Most szétszedtük, a bal szélső hajtókarból alulról hiányzik a csapágy, az zörög. Jól berágta a főtengelyt állítólag nem lehet javítani. Ja és ugyanott a főtengelycsapágynál a blokkház alul felül el van repedve, állítólag ha meghegesztik akkor kicsit vetemedik és nincs az az esztergályos aki tutin meg tudná csinálni, hogy fussanak a csapágylukak. Úgy néz ki, hogy vesz bele egy másik blokkot. És persze átkozza az eszét hogy úgy elhozott egy motort hogy nem indították be, mert a tulaj esküdött rá hogy fasza a gép csak nincs benne benzin.
üdv masterix! kellenek persze az ábrák,megkereslek nemsokára csak van még egy kis igazítani való a motoron, aztán uccu neki 64megás pendrive-m van arra ráfér?
Üdv Csövi! Nem érdekel a 750 hez robbentott ábrák (szinte teljes) ha igen keress meg egy pendrive-al! Szivesen elküldeném itt is csak k..va sok giga mega terra byte! Na meg a motorod is megnézném már!
Üdv Olivér! Nekem van egy komplett müszerfalam a 600 hoz. Ha érdekel holnap csörögj rám! 06209396467!Viszont a szitu hogy nem igazán van időm postára szaladgálni tehát ha érte tudsz jönni pestre.....
Letölthető a http://modernzene.mlap.hu Főoldaláról ami saját mixem:) by Conus