Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha kiváncsivagy és valahogy eltudom küldeni akkkor megmutatom enyémnek mien hangja van. enyémnek is van egykis hangja hidegen!
Hali!

Nekem egy 250 es fzr-em van!Most vettem és kérdezném,hogy mennyire gyakori ezeken a motorokon az ,hogy hidegen közepesen erőssen kopog a váltója!?
és ha véletlenül nem tudok megjelenni?
vagy ha pont akkor eladom a motort?
Ilyet nem tehet...
max kapsz egy papírt h meg kell jelenned
ez egy tokeletes kerdes,amire nincs valasz.link,elkoltotte a penzem,es lehet elhagyta az alkatreszeket,v eladta,nem tudom. atb.szta a fejem,es ennyi.tobbet nem tudok mondani,kerem kapcsoljja ki:)
hát olvasgattam de mi az hogy nem adja vissza
en a helyedben nem tartanek attol.ha a rendszam rajta van,biztositas meg van kotve,es nem csinalsz hulyeseget,nem b.sztatnak. de ha megis,ne engem okolj:)
van egy 250-es FZR-em,csak rossz. elszallt belole a lelek:) es most javitasra var,ill h a rohadt szerelo visszadja az alkatreszeket.nem mennek bele,ha visszaolvasol,sokat irtam mar rola. lenyeg,h mar tobb,mint fel eve all a motor,es nem emgy sehova. mert a fe lblokk nincs benne:)
eladó a motrod vagy mi? hogy komplett motrod van vagy blokk?
akkkor azt mondod hogy ne féljek? mert még egyszer se állítottak meg vele!
OK! Tel számom 06 30 641 6854 Ha esetleg nem veszem fel akkor visszahívlak! Feltéve ha nem szám nélkül hívsz! Üdv!
nekem nicns folosben,csak egy komplett motor:D
amugy bontokban erdemes probalkozni, az fzclub oldalan fel van tuntetve par bonto is. esetleg ebay.
ha mondja,akkor mar regen rossz,akkor vmi bajt csinaltal.a rendorok ritkan meretik be a motort,csak ha vmi csodat nem muvelsz. pl 50ccm-essel 200km/h-val mesz:DD
és nem tudod hol tudnék olyan idomot szerezni vagy neked nincs fölös véletlen?
hacsak nem mondja azt hogy gyerünk a kpm-hez mert ha kimérik akkkor rábaszok
na de a 11kw-osat tudod vezetni A1-gyel nem? akkor meg le van kakilva,eselye nincs,h megbuntessen!
hát a1-es jogsimvan és félek hogymegbasznak miatta bár 11kw-van a forgalmiában
sry,mar latom basi is javitott,kesobb olvastam el...
te miert adod el a FZR-t? hiszen meg csak msot vetted, v tevedek?
amugy nem feltetlenul jo az az idom,mert ha jol emlexem basi 1000-es FZR idomokat arul,neked meg 250-esed van. az 1000-es feje joval szelesebb,mint a kis tarsae. szoval mindenfelekepp be kell probalni,h jo-e.
probald meg bontoban,mert a markakepviseletnel kepesek elkerni akar 5000Ft-ot is egy ilyen csavarert:) ha nem mgy,akkor esztergaltatni kell! v esetleg speci csavarboltba nmegnezni,hatha szerencsed lesz
Nekem balos kell,meg a fej idom. A kuplung az oké,a két betét müanyagot meg megnézem.nekem is van,de az is törött. Valamikor lekocsikázok érte,valamelyik hétvégén. Előtte beszélünk majd.
sztem csavarboltban keress bele való csavart és kész. nekem egy régi motoromon a fékfolyadéktartály nézőablaka tört szét, ami egy átlátszó szarság volt, azt is csak csavarral tudtam megoldani..
OK! Még eg jobb oldali oldalidomom van ami lyukas eg csúszás miatt! Javítható!
Bocsi! Hülyeséget írtam! Öszekevertelek valakivel! Bocsi! Azok az idomok FZR 1000-hez valók! A tiédhez nincs semmim! Sajna!
Hali! Ezek az idomok a tiédhez valók! Nem takarja teljesen! Átmegy rajta a cső! Ez tuti! Először az idomot kell becsavarozni a fejidomba utánna meg át kell dugni rajta a csövet és a vázhoz csavarozni!
Sziasztok

Nincs valakinek esetleg egy 2002-es 1000 frazer-hez váza forgalmival, vagy totálkáros moci is jó lenne.
Ha valaki tud ilyenről légyszí jelezze itt vagy, a htibi87@freemail.hu emal címen.
Köszi
Azt elfelejtettem, hogy egy 400 as fzr -em van . Japán , 1989-es.