hello mindenkinek. nekem lenne egy fzr 250 es elado. xagy el cserélhetö . 92 es . szép állapotu. de a feszstabályzo nem jo rajta. más gondja nincs. inkább enduro vagy cross érdekell, 125 fölött. ha valakit érdekel hivjon vagy irjon bátran mindent meg halgatok. a számom 0630 319 3132 . elöre is köszi .
Bakker. Küldöm, de teljesen kiment a fejemből. Annyi fele járt az agyam. Tudtam hogy valami elfelejtek. Küldöm tesó kitartás. Tessék rám szólni. Romokba hever minden itthon, bocs, de küldöm tényleg.
Szevasztok Srácok!
Ez szerintem is jó ötlet,én Szigetszentmiklósról indulok,vagy Csepelről.Persze csak akkor ha látom értelmét és nem az lesz,h egész nap a négy fal között fogunk ülni.A híradó végén azt mondta az időjós,hogy éjszaka mindenhol megszűnik az eső,holnap már csak keleten fordulhat elő kisebb zápor de általában sütni fog a nap.És csak vasárnap jön egy újabb front. Remélem így is lesz!
Én tíz körül gondoltam indulni kb 1óra alatt ott vagyok(gyunk ?)
Feltéve,ha van kedve vkinek találkozni az M5 elején és együtt menni.
Nem jössz?
Most sajnos nincs rá lőszer,de jövő hónapban elmegyek érte,ha még lehet!
Ez szerintem is jó ötlet,én Szigetszentmiklósról indulok,vagy Csepelről.Persze csak akkor ha látom értelmét és nem az lesz,h egész nap a négy fal között fogunk ülni.A híradó végén azt mondta az időjós,hogy éjszaka mindenhol megszűnik az eső,holnap már csak keleten fordulhat elő kisebb zápor de általában sütni fog a nap.És csak vasárnap jön egy újabb front. Remélem így is lesz!
Én tíz körül gondoltam indulni kb 1óra alatt ott vagyok(gyunk ?)
Feltéve,ha van kedve vkinek találkozni az M5 elején és együtt menni.