Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy az nem arra van?
Ha jól emlékszem befelé a város felé bal oldalon van egy benzinkút,akár ott is jó.
Harasztinál az 51-esről!A Schwarzmüllernél!
Kell persze.750 pííz.Hol tudsz feljönni az M0-ra?
Akkor mondj valamit!Kell venni matricát is igaz?
Nem. M0-M5!
Taksonyi benzinkút?Arra jössz nem?
hello mindenkinek. nekem lenne egy fzr 250 es elado. xagy el cserélhetö . 92 es . szép állapotu. de a feszstabályzo nem jo rajta. más gondja nincs. inkább enduro vagy cross érdekell, 125 fölött. ha valakit érdekel hivjon vagy irjon bátran mindent meg halgatok. a számom 0630 319 3132 . elöre is köszi .
Hol találkozzunk?
Megérkezett hozzánk az égszakadás-földindulás.Remélem most kitombolja magát egy időre!
Akkor gyere 9-kor!Úgyis erre kell jönnöd!
De tervezem!
Az biztos,hogy gyorsabb!Én meg szeretem a sebességet!
Nem jössz?
Szerintem az M5 jobb lenne.
Hát azt még nem tudom!Gondolom az 5-ösön Kecskemét felé,ha már mindenki azt mondja!Vagy nem?Merre jó?
Merre terveztél menni?
9 óra körül indulok Dunaharasztiról!Nem jön senki olyan korán?
Tudom,hogy te vagy!
Most sajnos nincs rá lőszer,de jövő hónapban elmegyek érte,ha még lehet!
jaaa..
Én is tuti. Vagy így vagy úgy. Kb 10 - 11 között érkezek
Bakker. Küldöm, de teljesen kiment a fejemből. Annyi fele járt az agyam. Tudtam hogy valami elfelejtek. Küldöm tesó kitartás. Tessék rám szólni. Romokba hever minden itthon, bocs, de küldöm tényleg.
Szevasztok Srácok!
Ez szerintem is jó ötlet,én Szigetszentmiklósról indulok,vagy Csepelről.Persze csak akkor ha látom értelmét és nem az lesz,h egész nap a négy fal között fogunk ülni.A híradó végén azt mondta az időjós,hogy éjszaka mindenhol megszűnik az eső,holnap már csak keleten fordulhat elő kisebb zápor de általában sütni fog a nap.És csak vasárnap jön egy újabb front. Remélem így is lesz!
Én tíz körül gondoltam indulni kb 1óra alatt ott vagyok(gyunk ?)
Feltéve,ha van kedve vkinek találkozni az M5 elején és együtt menni.
Ja ezt a gumiért . .
Holnap nagy nap. Lehet egymást köpködni.