Te 1 rendes ember vagy..
nem is tom, ki célozgatott itten pl ÉN is dolgozom, igaz múlt kedden voltam bent utoljára, de ha 1x nincs semmi hiba...
Folyamatosan nézem az előrejelzést, szombat du-ra mond a térségre 0,2-0,4 mm esőt (az semmi) aztán csak Vasárnap du-ra 3mm-t, de addigra mindenki hazaér (az mondta Zsóti, el kell húzni onnan a tanyárú delőtt)
Nem akarom lerombolni álmaid hogy legyen 1 jó motorod ezért nem tartok töredezettség mentesítést nálatok. A haverok tördelnek én meg kidobálom az ablakon a cuccokat.
Nem augusztus hanem szeptember.
Egyébként az otthoni gépemen felpúposodott két kondi ezért egyenlőre nem vagyok elérhető. Szombaton megyek csak most kérdés hogy vigyek-e féktárcsát vagy ne? (feleslegesen nem cipelném)
Na skacok maradt az augusztus nekem akkor is a második fele 20.- a után ha lesz esetleg valami akkor már tuti nekem. Mostani talit sajnos kihagyom a sztahanovista életfilozófiám szerint. A bunyókat pótoljuk legközelebb addig kaptok időt edzeni.
Várom Bagoly válaszát, hogy mikor tudják levinni Göd-re, hogy megnézze a karbimat. Ha be tudja jóra állítani akkor okés, megkérem, hogy dobja vissza, felidomozom, elgurulok gumikat ráteszik - majd ha megvettem - aztán vizsgára elviszem és kész is vagyunk
Ez a hungaroring volt... és az a rinyacsík nem volt fél centivel se.
Az igazság az, h érzetre teljesen biztonságos volt még itt is a motor, csak az én bizalmam nem volt meg a gumiban. Az elején lehetett érezni egy kicsi bizonytalanságot.
Jó reggelt,itt süt a napcsi,de nyakfájással ébredtem,ez pedig rossz időt jelent!Remélem azért nem lesz cunami szombaton,idén még nem is túráztam messzebb,mindig pocsék idő volt.Tegnap megjött az olaj+szűrő,és az új gyertyaszett,délután kis karbantartás lesz.
http://www.slashfilm.com/2010/...
nem is tom, ki célozgatott itten pl ÉN is dolgozom, igaz múlt kedden voltam bent utoljára, de ha 1x nincs semmi hiba...
Folyamatosan nézem az előrejelzést, szombat du-ra mond a térségre 0,2-0,4 mm esőt (az semmi) aztán csak Vasárnap du-ra 3mm-t, de addigra mindenki hazaér (az mondta Zsóti, el kell húzni onnan a tanyárú delőtt)
És ÉN rendesen dolgozok!
Bár a szombatot lemondtam a melóban FONTOS családi program miatt.
Egyébként az otthoni gépemen felpúposodott két kondi ezért egyenlőre nem vagyok elérhető. Szombaton megyek csak most kérdés hogy vigyek-e féktárcsát vagy ne? (feleslegesen nem cipelném)
Sűrgős!
Jön ma valaki MERSZ estére? Komolyan, egy buzi haverom se akar kijönni, és nincs ki mérje a köridőt.. Műrpedig a stopperalényeg.
Ez a hungaroring volt... és az a rinyacsík nem volt fél centivel se.
Az igazság az, h érzetre teljesen biztonságos volt még itt is a motor, csak az én bizalmam nem volt meg a gumiban. Az elején lehetett érezni egy kicsi bizonytalanságot.