Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere le.
Rendben 9 körül, Már Kecsó fele leszek, akkor csörrrrrr
Jó estét!
Békés Sanyival nemrég beszéltem, ha reggel Pécsett elfogadható idő lesz akkor őrá számíthattok .(én csak egy darabig kísérem el)
2*2 2*3 2*4Ez tuti. De asszem az egyik apartman is üres.
Royal03! Reggel telon rádszólok, h mi a helyzet. Persze, ha nem gond?! Egyébként itt most kezdett rá az eső...
Royal!
Mennyi szabad szoba vagy ágy van azon a kérón,tudod-é?
Oké!
hát én nem tudom mi lesz a holnapbol de most van itt nálunk felhőszakadás
Holnap lovasnap lesz a Gábor tanyán.Majd ijesztgetjük a lovakat egy kicsit!
Van egy fedett rész, nincs fala.
Sziasztok! Nah a kis fz-m nem akar úgy működni ahogy kéne. Ebből szerelő lesz...de mielőtt elvinném, szeretném kikérni a hozzáértők véleményét. Tünetek: 6e nél nem akar többet pörögni sehogy, 5-6e körül csattogó hangot ad (szelepekre gondolok én), terhelés nélkül kipörög, legalábbis egy kétszer próbáltam csak, nem akarom gyilkolni. Hidegen füstöl gázadásra, részben nyitott rendszer van rajta. Sok benzint már nem kaphat, 85-ös főfúvókák vannak benne. Alapjárat szépen van, nem ingadozik.Lapot veszi,ahogy kell. Ti mire gondoltok ezek alapján?

Köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: Böccy.
Mi is megyünk délután, csaj dolgozik 1ig. Kocsival vagy motorral.
Az nincs,de egész nap egy étteremben ülni !?
Legyen 10 ott a kúton. 8 körül felnézek ide és megdumáljuk!
Fóbiád van?
Akkor mondj valamit!Nekem mindegy!Csak reggel szólj hogyha nem jössz!
Akkor legyen 10 óra,de nem Pest felé,hanem Kecskemét felé,me arra megyünk.
Nem lesz eső!
Ha nagy eső lesz én nem is megyek.Pedig van esőruhám,de nem is az esőben való motorozástól tartok,hanem az egész napi négy fal közé való bezártságtól.
Igen arra gondoltam,de szerintem 9 egy kicsit korai nem?
Öreg vagyok én már ahoz ,hogy elázzak.
Ja,gyere motorral!Jóbb lesz úgy!
Az is jó nekem,de miért nem jössz motorral?
Mármint Pest felé?Ha Soroksár felé lejössz az M0-ról akkor átmész fölötte!Ott van egy kút balra!Arra gondolsz?Nekem az jó!Pontosan mikor?
Beszálnék én is ,igaz autóval,ha nem leszek túl lassú.
Én az MO-áról megyek rá az M5-re a Megyeri híd felől.Ha 9-kor talizunk az MO utáni M5 első pihenőn ,az oké?