Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mond meg az asszonynak, hogy tegye be az autót egy híd alá, és jöjjön haza bringával
Csak az autónak baja ne legyen
Csak vicc volt.
Kaptam egy sms-t a Generalitól. Azt mondták helyezzem biztonságba az értékeimet mert jön a vihar. Akkor én most behozom a szobába a motort. Az autó meg megy a motor helyére a garázsba. Az asszony meg vezethet haza a melóhelyről, viharba. 40km.
aszontaja.
Aszontaja.
Ha jól rémlik velem tárgyaltad.
Mennyibe egyezkedtünk? Mondjuk az se gond ha most nem jön mert nem vagyok ebben a hónapban túl vastag....
A focirajongóknak egy kis szösszenet. A kép címe: kezdődik a foci vb...
Csak azt akartam Ábrusnak, h megmértem, amit a teloval kapcsolatban írt, de majd megtárgyaljuk holnap személyesen...Vagyis remélem
Helyes
Akkor mond meg neki (Ábrusnak) légyszíves, hogy a féktárcsával nem kell magát terhelni. Még nem 100% hogy nem megyek, de elég bizonytalan.

Köszi!
Azaz. Röviditalban majd letudtuk volna!
. Pff akkor a 35re rámegyek.
Aki ritkán szól, azé a 34000. hsz.! Sorry...
Cerka, lila házban lakik, egy sárgát bontott. De azért ne menj el a posta olcsóbb.
Aki D.Földvár felől jön, legegyszerűbb 52-őn a 10es km után, a Kerekegyházi kereszteződésnél jobbra, pici átkötő út. A végénél jobbra Izsák felé, majd balra Ballószögnek. Ott már a falu előtt ki van táblázva a Gábor tanya jobbra.
Na persze, ha egyről beszélünk...
Jól hangzik!
Lehet, h ismerem a gyereket. Én is vettem onnan 1-2 dolgot...Amúgy szívesen elhozom, ha kell vmi. Csak jelezd!
Semmmi. Megyünk, találkozunk, motorozunk, eszünk iszunk, alszunk, hazamegyünk.
Akkor semmi. Volna ott egy karbisor, de majd megkeresem a gazdáját.
Ha Ábrustól kérdezni akarsz szól, úgyis felhívom nemsokára.
50 km-re kb. Én Salgótarján mellett lakom. Miért kérded?
Ok. Köszi! Van még vmi info holnapra esetleg? A tel.számot elmentettem a biztonság kedvéért!
Drégelypalánk messzire van tőled?
Nem mert meghalt a számológépe.