Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Itt is elég vacak az idő: reggeltől esett, most borult meg fújdogál a szél. A lényeg, h ha holnap reggel nem esik, elindulok a talira. Most meg megyek, vmit még kezdenem kéne az első telóval, m szétrázza a fejem, mire leérek oda... Ábrus lesz-e még a mai nap fórum közelségben? Tudja-e vki?
Motoroknak az udvar. Aki el nem felejti, egy darab fát dobjon a cuccai közé. Elég homok a talaj, igaz füves, de ennyi esőtől, a picsa sem tudja.
Nekem nincs kifogásom.
Hello!Indul a végén valaki pest környékéről?Nem olvastam róla semmi konkrétat!
Zsolti!Az egyik cimborám el szeretne jönni velem!Ez lehetséges,mint utas?
SANYIIIIIIII ezt nézd ez komoly cucc.
http://www.mozgasvilag.hu/vide...
Viszek neked egy tárcsazárat, én kocsival megyek.
Jut eszembe....
Kivel beszéltük, hogy a nem használt sisakomat majd talikor viszem, mee kéne neki?
Mivel kocsival megyek, érdeklődnék, valakinek vigyek-e valamit, merthogy ne kelljen cipelje ? Pl. szerszámos ládikót vigyek biztos ami biztos?
ez diplomás oklaveles téma? Sport menedzser. Kócs leszel?
Meglátjátok! Tök jó idő lesz holnap!
itt is esik ez a qrvarohadtgecimocskos eső. De inkább ma, mint holnap
Ok köszi!
Sanyikám,bicikli záram van,összezárjuk a két első kereket,ráadom a riasztót,és jók vagyunk!
Basszus nálunk reggel felhőszakadás 7 körül,utána napsütés,és most megint nagyon esett 10 percen keresztül. Szóval elég gáz, de hideg az nincs ! Tényleg! A mociknak van valami helye Gábor tanyán? Csak azért mert a jég lehet nem tesz jót a fényüknek. Meg azért is, mert nekem még nincs semmiféle záram hozzá.
Vazze.itt is most állt el a vihar,kopogott a jég a motortakaró ponyván!
reggelt
Na akkor a magyar sportolói társadalomra cudar idők jönnek. Sport manager mi? Fú szegények akiknek próbálod a szárnyait bontogatni.
még csak középfok van sportszervezésből, most csinálom a felsőfokot. vagy mondhatjuk hogy sportmenedzseer.
Itt is borult,de nem baj,csak holnap ne essen.
Szakad ez mán itt is.
Kedden berepült egy darázs a pólóm alá és megcsípte a hasamat. Szerdán semmi bajom nem volt, tegnap meg ma viszket mint állat....
10 perce szakad .
Pálinkás jól reggelt Itt elébb még sütött, most már borult...
nos sajnalattal kell kozolnom,h le kell mondanom a holnapi programot.haza kell utaznom szulokhoz.kis gond tamadt otthon...

amugy a bekara visszaterve,vajon hany ember probalta ki ezutan?
akkó mit végeztél?
nem sajna