Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok
jóéjt
Most még konkrét időt nem tudok, de nem hajnalban az biztos. Van szombat kora reggel kis dolgom. Egyeztetünk telefonon. Rendben?
Sanyi!
szombaton mikor indulsz a fórum talira?
Húúú! Elég brutális lehet! Nekem még a Frézitől is remeg a lábom, hát még ettől!
Ezt láttátok? nekem bejönne (meg persze Cindynek is biztos kéne )
mi az olcsó?....írj ha gondolod és válaszolok, adatlapomon az elérhetőség...
Sziasztok! Nem tudjátok ki vállalna '97-es gsxr750-be első-hátsó telószimering cserét olcsón? Nem megy úgy mint egy FZR 1000 de majdnem...
Ennyi szar fradi így égtek ellenünk is. Ha megyek jönnek ők is!
nesze neked, kiscsávó! (ha akarsz valamit, gyere szombaton )
Csak megszólításban. pl. Hol volt Ön akkor? de pl. a homokot ők lapátolták el - itt már kicsi.
De régen tanultam nyelvtant, pár dolog biztos változott azóta (meg "de"-vel nem kezdünk mondatot )
Na te csak csöndeljél be...munkanélküliek gyöngye
Hali mindenki! keresek törött PAPÍROS fzr 400-ast,vagy csak papírokat hozzá!ha valaki tud valamit várom a válaszát.szép napot
A rendszergazda... :)
Naggyal kell írni! Kivétel ami magunkra vonatkozik.
Tehát az én az kis betű, a Te már nagy betű...
Hopsz, köszi. Úgy tudtam, így helyes
Már annyiszor akartam írni (n)eked, hogy a személyes névmásokat nem kell nagy betűvel írni főleg nem azokat, amik magunkra vonatkozik...
mondjuk, eddig a "Senki" viszi a prímet

Amúgy írhatod, ahogy akarod, csak azért szólok, hogy jobb társaságban ne égesd magad
Remélem, hogy csak véletlenül az Én előzményemre írtad ezt. Én nem bántok senkit sem, tehát Engem se bántson Senki....csak azért nem bántok ám, mert nincs megállás...amíg mozog
szolgálati kerékpár?
Hány ló erős? Illetve hány szamár erős.
Akkor jól értelmeztem,
olyan úgysem lesz h mindeniknek 1 szerre legyen jó,nincs értelme halasztgatni ,mert a következő időpontal is igy járnánk,sőőőt augusztus a nyár végi hajtás, pihenés,
vaze van szolgálati keróm a lassú haladás érdekében mindennap 15 km megyek lassan napról napra a csigaság kicsit uncsi
Öhm.. Nos ez is igaz.
Az még teljesen jó.