Hát, a 128-as hígfolyós fos, a 320 az már kicsit keményebb de az is veszteséges. Talán hallgatható, kisebb cuccon. A Nero kiírja, árhúzod, és kész, magátú.
Retró korszakod van? Majd kinövöd
Hát ezzel most mellé fogtál barátom Boney M goldot és discography-t töltöttem le 1976-1986. 320 Kb/s-es tehát nem a "fos" minőségű. Tehát akkor a néróba van ilyen beépített okosság?
ha vaw kell én a winapot szoktam használni.
output pluginnek bedobom a disk writer plugint, oszt már ha lejátszást nyomok írja is felfele vinyóra vaw-ban..
persze az Ultras nem hülye ember.... Ha audio kell írj nero-val az minden szarból tud neked asztali lejátszón működő zenét csinálni..
Ja, a néró kiírja, csak fos lesz a hang. Az mp3 veszteséggel tömörít, főleg, ha a neten szokott 128 kbps xart töltögecc.
Ha jót akarsz, tölts .flac kiterjesztésűt (vagy vegyél GP elemet ) azt is írja a néró, pluginnel, eredeti CD minőségben.
Bár jobban belegondolva, ezeknek a mai komputer alapú zenéknek mind1, xar mindenhogy
Letöltöttem mp3-ba zenéket, de át kéne kovertálnom, hogy bármilyen lejátszóba lejátszható legyen - mint az eredeti CD-k. wav vagy wma a kiterjesztés ilyenkor igaz? Jól tudom? Melyik legyen, vagy ha nem ezek akkor mi legyen? Köszi
rohadjak meg,muszaj mennem! 2 olyan motort is lattam,mint az enyem! raadasul az en motorom debrecenbol szarmazik,neki olyan,mintha hazamenne biztos honvagya van mar
Műszaki meglesz addigra rég sőt lehet a jogsim is de az biztos hogy el lesz kezdve. . Ja és akik errefelé jönnek azokkal össze is tudunk futni mert itt a 0ás gyűrű összeállunk 1 az m3 nál mondjuk a mogyoródi shell kúton és egybe mindenki lenyomul.
Ahogy az M3-ról átmész az M35-re, ami Debrecennek tart, megáll az élet. Az Ukrán határ és Nyíregyháza felé haladókat magad mögött hagyod, és következik egy szinte új, egyenes, és forgalomtól mentes szakasz. Na oottt lehet haladni. Meg lehet nézni a seb maximumot is.
Nem hülyeség a pálya,
Először nem is gondoltam rá, mert a vacak térkép progi nem követi ezt a hihetetlen sebességű infrastrukturális feljődést ami van kicsi országunkban.
Azt tudom ígérni, hogy olcsóbban megoldjuk az ételt, meg italt, merthogy itt lesztek, én pedig megveszek mindent előre. Van ismerős italdiszkontos... Elhozom a sok innivalót, oszt ami maradt azt visszaviszem. Így kompenzálva vagyon a magasabb üzemanyag ktg.
A km-re nincs 5letem. Csak a letakart rendszám, és az ótópálya.
BP-Debrecen cirka 1,5 óra motorral.
A talin azt beszéltük a következő röffenés ha minden sikerült szeptember magasságában lesz, addigra tervezzük. A helyszín kapcsán is volt találgatás, és hát Kondás City tervben van erősen.
Jösztök hozzám. Van hely dögivel. Büdös nagy terasz, szalonnasütő hely, szép zöld minden.
Vannak a környéken szép helyek, lehet gurulni is. A városba is tudjuk kicsit ijesztgetni a gyalogosokat. Van a közelben csárda, meg étterem, ami egész olcsó. (bár nincs olyan szép mint ahol most voltunk, viszont fele annyiból is lehet enni. )
Retró korszakod van? Majd kinövöd