Mi lenne - megyünk, és ott leszünk. Látod, milyen nyűgös olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó, és még az ucsó pillanatban is közbejöhetnek dolgok...
Aug sztem nem annyira jó, mindenki szabadságon-családdal, nehezebb összeszedni a bandát (aki meg nincs szabin, az melózik a szabin lévők helyett is )
eső elált, próbál sütni a nap.
Óvatosan kérdem, hogy végül a szombattal mi lesz?
Jó lenne felmérjük, hogy végül kik és hányan?
Csak azért, mert ha pl. most csak a banda negyede lesz, és augusztusban esetleg szervezünk még 1-et.... akkor inkább azt mondom, hogy marad az augusztus, merthogy nekem sajna nincs pénzem mindig menni... Ez is 2 főre benne lesz mindenestől majd egy huszasba, nem beszélve arról, hogy szombat ivás, vasárnap józanodás és hazautazás, hétfőn pedig 2 tárgyból vizsga...
Halkan megjegyzem agusztus elején nemzetközi rendőr motoros fesztivál vagy mi lesz Debrecenben... sok szép rendőt moci.
Felbaszta az agyamat az első vásárlóm.
délután jönnek szénáért, elvisznek 1-2 bálát.
5 percig csak azt magyaráztam hogy 8-16-ig dolgozok. Tehát du. négy után jöhetnek. Erre az első kérdése: és akkor holnap délelött nem jó?
Mindenki jön, ahogy akar, ha akar. Én könnyen beszélek innen 60 km-ről, de azt is megértem, ha valaki nem akar az asszonnyal elázni 200km-en keresztül. Dehát motorosok vagyunk, ne egymást győzködjük már, hogy milyen is az az eső Szállásunk lesz, ha megázunk, lehet zuhanyozni, szárítani, meg lefeküdni
Feltéve persze, ha lesz eső, de ezt a levelibékán kívül senki se tudja most még.
köszi... igen, jó motor, szeretem... de ha kapok érte annyit amennyit szeretnék akkor leszállok róla,ha nem akkor használjuk amíg lehet.... csak a Pannóniám örökös darab
A te korodban még sátorra sem volt szükségem
De ezt inkább hagyjuk, pls.
Mert ha sokáig megy a szarakodás hogy ki hogyan mivel jön, még képes leszek magamra venni, és másfele veszem az irányt. Nem hiszem hogy bárkinek is nagy veszteség lenne. De nem kívánom ilyen hangulatban tölteni a hétvégémet.
Köszönöm
Leszedtem az oldal idomot, a dekoros most csinálja. Tök gyári minden a mocin,sehol egy gány.Mindent bilincs fog, nem lóg a vezeték sehol. Azt hiszem nagyon korrekt a vas.
Aug sztem nem annyira jó, mindenki szabadságon-családdal, nehezebb összeszedni a bandát (aki meg nincs szabin, az melózik a szabin lévők helyett is )