Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lenne - megyünk, és ott leszünk. Látod, milyen nyűgös olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó, és még az ucsó pillanatban is közbejöhetnek dolgok...
Aug sztem nem annyira jó, mindenki szabadságon-családdal, nehezebb összeszedni a bandát (aki meg nincs szabin, az melózik a szabin lévők helyett is )
Ahogy számoltam idáig 3-4 fő esett ki.
30 pénz még mindig jobb, mint mondjuk 300, mert ahol 90-nel lehet menni 210-el mész.
Temeg nemtucc lassan menni!
http://www.sonline.hu/somogy/k...
olvassátok el,
Ezek szerint max menyi pénz lehet 1 rendszámfelhajtás?
eső elált, próbál sütni a nap.
Óvatosan kérdem, hogy végül a szombattal mi lesz?
Jó lenne felmérjük, hogy végül kik és hányan?
Csak azért, mert ha pl. most csak a banda negyede lesz, és augusztusban esetleg szervezünk még 1-et.... akkor inkább azt mondom, hogy marad az augusztus, merthogy nekem sajna nincs pénzem mindig menni... Ez is 2 főre benne lesz mindenestől majd egy huszasba, nem beszélve arról, hogy szombat ivás, vasárnap józanodás és hazautazás, hétfőn pedig 2 tárgyból vizsga...
Halkan megjegyzem agusztus elején nemzetközi rendőr motoros fesztivál vagy mi lesz Debrecenben... sok szép rendőt moci.
Felbaszta az agyamat az első vásárlóm.
délután jönnek szénáért, elvisznek 1-2 bálát.
5 percig csak azt magyaráztam hogy 8-16-ig dolgozok. Tehát du. négy után jöhetnek. Erre az első kérdése: és akkor holnap délelött nem jó?
Egyébként meg ilyen Bundeswehr hálózsákkal járkáltam, és sátorra tényleg nem volt szükségem, nagyon baba, csak ajánlani tudom.
(persze nem ennyi pénzért, 10k alatt megéri)
Még nem, de megfordult a fejemben.
Szóval jók legyetek, mert odamegyek és
Te most mire durcizol? Akarsz beszélni róla?

Mindenki jön, ahogy akar, ha akar. Én könnyen beszélek innen 60 km-ről, de azt is megértem, ha valaki nem akar az asszonnyal elázni 200km-en keresztül. Dehát motorosok vagyunk, ne egymást győzködjük már, hogy milyen is az az eső Szállásunk lesz, ha megázunk, lehet zuhanyozni, szárítani, meg lefeküdni
Feltéve persze, ha lesz eső, de ezt a levelibékán kívül senki se tudja most még.
köszi... igen, jó motor, szeretem... de ha kapok érte annyit amennyit szeretnék akkor leszállok róla,ha nem akkor használjuk amíg lehet.... csak a Pannóniám örökös darab
A te korodban még sátorra sem volt szükségem
De ezt inkább hagyjuk, pls.
Mert ha sokáig megy a szarakodás hogy ki hogyan mivel jön, még képes leszek magamra venni, és másfele veszem az irányt. Nem hiszem hogy bárkinek is nagy veszteség lenne. De nem kívánom ilyen hangulatban tölteni a hétvégémet.
Köszönöm
Úgy tűnik sátrat nem kell vinni. Simán elférünk.
Reggelt. No mi van, egy kis eső és vihar eltántorít Titeket?
hááát nem vagyok FZR-es...
max annyi lesz, hogy Sanyit elkísérem(lehet hogy csak egy darabig), aztán jövök vissza
de ez erősen idő függő is...

tartó eladást nem hiszem, merrt ha találok valami olcsó oldaldobozt akkor felkerül rá..
125 év nagy idő. Köszöntsük mély alázattal eme nemes csapatot.
Mosán itt is szakad.
aztán aki puhapöcsözni akar megteheti
Lehet kocsival megyek, és viszem az asszonyt is.
Viszont akkor csak szombaton leszek.
Majd estig meglássuk.
Nem. Én figyelgetek, de mindenki hallgat
Fosnak az eső miatt, de szombatig még akármilyen idő is lehet. Itt is esett, de most tiszta.
hát én
ki
Bakker! Kihaltatok?
Leszedtem az oldal idomot, a dekoros most csinálja. Tök gyári minden a mocin,sehol egy gány.Mindent bilincs fog, nem lóg a vezeték sehol. Azt hiszem nagyon korrekt a vas.
Küllőanya jobban mondva!
Bicikli küllőfej is nagyon jó!