Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy értek. Csak normálisan, és egybe.
Ezt meg sem hallottam.
NNNNNNNNNNNNNNa Ábrus, én , mlas, tuti. Gyuláék is készülnek.
Ha valaki betompul, ott a benzinkút az auchannál. Én 8 körül indulok. Ha nem veszem fel, még a szarvát húzom. Cucc előkészítve, jöhet az eső.
Ennyire nem utálhattok jövök dumálni és mindenki lelép. Na ok akkor mindenkinek . És sok esőt holnapra megyek eljárom az esőtáncot.
aztakurvamindenitnekimekkoraesővoltezbakker.
Hello Snoppy!
Én vagyok a Fóti plexis csávó! Érdekel még aplexi,mert ha igen levinném a talira!
Egyébként úgy néz ki ,kocsival megyek,az véd a vihartól,meg lehet benne aludni.Pest környékit vihetek le ,ha kell,szóljatok!
Qrva nagy, fotóstáskában hordom. (de szépen fotóz)
A sok férfi nemi hormon miatt van, úgyhogy nem aggaszt Sokkal jobb, mintha dús hajam lenne, és.........
zsír! De, hozzál gépet is. Az tényleg minimális...
Én vihetek, ha nem felejtem el, van, a normális ceruza, nem a vékony AAA-s (beraktam tőtteni) viszont akkó nem viszek gépet, minimalizálnám a cuccot.
ehhehh...
A ládát lehet bedobom hátra.
az összeset! ! ! ! ! !
meg utánfutót
2010 van nem vagy elnyomott lelkű vasalt hajú emós?
úúú tényleg... valakinek nincs otthon ceruza akkumulátor amit épp nem aklar holnap használni ? Nekem benne kellene hagyni a riasztóba otthon. Ha van, hozzon már feltöltve. Nem lesz mivel fotózni.
Szerszámot rakjak oda?
Sztem aki odaér, menjen a tanyára... nem lehet fél óra pontossággal megsaccolni az érkezéseket, és gondolom, senkinek nincs kedve az ósün parkolóban strichelni.
Ha valaki nem talál oda, az telefon Zsótinak, és majd benavigál.
A motorodat megismerem, az JJÓÓÓóóóóóóó cucc...
Énszerintem kisportolt adonisz, tárgyilagosan a nyurga-vézna A hajam nem lóg a szemembe.
A motorindítós vidimen ott vagyok.
A motorom is elég egyedi...
Rólad nincs fenn kép adatlapodon. Asse tudjuk, hogy egy nyurga véznát, vagy egy pocakos köbcöst keressünk majd.... Névtáblát rakjál a pólódra.
Szintén 10 körülre.
Akkor az Auchan-nál tali Kecskeméten? ? ? ? Uccsó inkóim még erről szólnak. Zsolti, mikorra érjünk oda?
Írjuk (meg azt is, ki mikor akar érkezni)

Én mék, 98%, hogy motorral, végszükségből ha annyira viharos szemét idő lesz, akkor autóval.
10 körül terveztem odaérni.
8 ?
Bőven úton kellene legyek addigra.......
MOST
írja már midenki le, hogy ha az ég a földel összeszakad fog-e jönni...
Öreg, kicsi és drága. Amúgy annak, aki mazochista..