NNNNNNNNNNNNNNa Ábrus, én , mlas, tuti. Gyuláék is készülnek.
Ha valaki betompul, ott a benzinkút az auchannál. Én 8 körül indulok. Ha nem veszem fel, még a szarvát húzom. Cucc előkészítve, jöhet az eső.
Hello Snoppy!
Én vagyok a Fóti plexis csávó! Érdekel még aplexi,mert ha igen levinném a talira!
Egyébként úgy néz ki ,kocsival megyek,az véd a vihartól,meg lehet benne aludni.Pest környékit vihetek le ,ha kell,szóljatok!
úúú tényleg... valakinek nincs otthon ceruza akkumulátor amit épp nem aklar holnap használni ? Nekem benne kellene hagyni a riasztóba otthon. Ha van, hozzon már feltöltve. Nem lesz mivel fotózni.
Sztem aki odaér, menjen a tanyára... nem lehet fél óra pontossággal megsaccolni az érkezéseket, és gondolom, senkinek nincs kedve az ósün parkolóban strichelni.
Ha valaki nem talál oda, az telefon Zsótinak, és majd benavigál.
Énszerintem kisportolt adonisz, tárgyilagosan a nyurga-vézna A hajam nem lóg a szemembe.
A motorindítós vidimen ott vagyok.
A motorom is elég egyedi...
Ha valaki betompul, ott a benzinkút az auchannál. Én 8 körül indulok. Ha nem veszem fel, még a szarvát húzom. Cucc előkészítve, jöhet az eső.
Én vagyok a Fóti plexis csávó! Érdekel még aplexi,mert ha igen levinném a talira!
Egyébként úgy néz ki ,kocsival megyek,az véd a vihartól,meg lehet benne aludni.Pest környékit vihetek le ,ha kell,szóljatok!
A ládát lehet bedobom hátra.
meg utánfutót
Ha valaki nem talál oda, az telefon Zsótinak, és majd benavigál.
A motorindítós vidimen ott vagyok.
A motorom is elég egyedi...
Akkor az Auchan-nál tali Kecskeméten? ? ? ? Uccsó inkóim még erről szólnak. Zsolti, mikorra érjünk oda?
Én mék, 98%, hogy motorral, végszükségből ha annyira viharos szemét idő lesz, akkor autóval.
10 körül terveztem odaérni.
Bőven úton kellene legyek addigra.......
MOST
írja már midenki le, hogy ha az ég a földel összeszakad fog-e jönni...