Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt tudom.
Mee tán dr. adamfzr vagy?
Örülsz mint majom a békának.
én aj ognak örűtem így. tudod: az egyetemen a kettes az optimum, minden más csak hiúság.
Ohh yes,oh yes oooohhh YEeEEEESssssss !
informatika matematikai alapjai 2 - Elégséges (2)
Tényleg. Nyugat felől? Még pösti puhapöcsü irányította erre felhőt, heee? Mámma motorozni akartam.
Itt napos, de nyugat felől jön egy B*szott nagy felleg. Hajóútszűkület, szélessége száz hosszúsága ezer. Hajóvonták találkozása tilos.
Reggelt itt is borús felhős. .
Jó reggelt! Hajrá, kezdődik a meló! Hurrá PÉNTEK!
bASSZUS, NÁLUNK VILLÁMLIK,DÖRÖG,ÉS ESIK NEM KICSIT.
Inkább ma mint holnap.
Nem tom még mibű...mostmár lassan azért csak jön be pénz ebből a sok melóból...mellesleg most értem haza...jee
mibű .
én nem szedek. kő kemény vagyok alapban.
meghalsz te a 400assal is.
először a tankot takarítsd ki normálisan
Azon gondolkoztam, hogy csinálok egy motort, ami gixxer 1000-esnek néz ki, de amúgy csak 400-as lesz...és akkor menő is, meg nem is halok meg talán. Persze a hangja az 1000-es lesz. Jó ötlet, mi?
Nagyon punnyadtok srácok. Csak én szedek itt béres cseppet?
Nabammeg, igaz Na mindegy, megoldjuK!
Jövő héten megint az egyik van de lehet még nem kell menni, így jöhet a másik
Azért is lenne jó, mert akkor így egyik héten az egyik kert, másik héten a másik
Okézsoké, írtad múltkor hogy sok a meló, a jövő hét az jó lesz.
ezt már tegnapelőtt belinkeltem facebook-on..
Regisztráltam ám a mélt amit írtál, csak mostanság nagyon melózom...írok majd mélt, a jövőhét eleje jó volna szerintem!
Valaki írhatna a mailomra egy központi ügyintézés telefonszámot, mert mi délután megyünk, oszt hátha nem találunk oda. Internet meg nem lesz nálam, mert nincs olyan hosszú kábelem.
I know
Adam ezt is kinézte sőt meg is szerezte. . . .
http://velvet.hu/blogok/gumicu...