Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó 5let. Én biztos itt leszek 8 után, aztán az időtől függ, mikor indulok, száraz időben nekem 3/4ed óra kb., de 10 előtt nem akarok odaérni, nem lesz akkor még senki sztem.
Szeretnéd, mi? hehe..
Hátsó ülés mi?
Kussoljak mi?
Engem nem dugsz meg
Üdv. A szívócsonkoknál a vákumot ,hogy kötöm rá? Most úgy van ,hogy belső kettő összekötve, a két külsö meg felmegy a csapra. Nem úgy kéne ,hogy mind a 4felmenjen a csapra? Köszi! (sry, írtam az üzifalra is, de azért írok ide is mert most vagyok szerelésben és csinálnám:) )
Robi!

Én ezt már kifejtettem, és asszem igazam van. Minket a motor hozott össze, de nem amiatt akarunk találkozni. Attól, hogy szar idő lesz még össze lehet röffenni... Én speciel eddig úgy van autóval megyek. Ha hirtelen gatyarohasztó meleg és felhőmentes ég lesz, persze marad a motor. Emiatt mákod van! Ha jó idő van motorozol. Ha szar, jössz velünk kocsival. Fizecc kicsit a benyába, meg kussolsz a hátsó ülésen, oszt jóság van.
felmelegíteni?
Mire kiállok a garázsból meleget fúj !
De, szerinte Te még elég régi gázos cuccokban gondolkodol.
Ez már magától vált a 2 féle üzemanyag között, és sokkal megbízatóbb, és egyenletesebb járást biztosít. Ismerősnek a 4 éves gyári gázos Fabia-n észre sem venni, hogy gázos... Csak, ha csomagtartót nyitsz, ott a pótkerék...
Körülményekre való tekintettel
Csináljunk már 1 olyat h reggelre megbeszélünk 1 időpontot amikor mindenki itt lesz fórumon és megbeszéljük az időjárást merre milyen
és akkor h ki tud indulni
Ábrust meg majd valaki hivkássza telón aki tudja a számot
Jó ötlet?
De, az lada!
Egyébként meg könnyebb volt eladni
nem kell kpm műszaki...
Rendben, van negatívuma is.
Viszont a havi tökre átlagos ezer km futásteljesítménnyel 10 rongyot spórolok havonta.
A havi 10 rongy elég arra, hogy 2 évente új 600-as FZR-t vegyek.
Miért? 1 gázos ladáért 5-10 évvel ezelőtt többet adtak mint 1 sima benzinesért? nem,
a motort csak benzinnel kell felmelegíteni,és ha nem mész hosszabb távra...
és jelentős teljesítményvesztéssel kell számolni szerintem
végleg oda az a kis csomagtartó is
2 év alatt bejön az ára használod még 2őt utánna újabbat szeretnél
Ha jól tom azt kpm müszakira kell hordanod
van más még előnye?
A 4. miatt megfontolandó.
A mélygarázst leszarom.
A csomitartó jogos.
Bár, ha nem hordok magammal pótkereket, akkor nem változik a méret...
1. nem lesz fele akkora a csomagtartód
2. mélygarázsba is be tudsz menni
3. kb. negyed annyiba kerül átalakítani
4. mindig lesz nálad alkohol, ha inni akarsz
mert?
1. annyival nem olcsóbb
2. Debrecenben tuttommal nem is lehet tankolni
3. a gáz bizonyíltottan nem nyírja ki a kocsit, de az etanolról még nincs bizonyíték
pont 2 év.
Az teljesen jó.
Mindenki csak azt számolja, mennyi ideig használja majd a kocsit, és az olcsóbb üzemanyaggal mennyi idő alatt térül meg...
De azt nem, hogy ezzel a kocs többet ér majd...
Ez csak matek. Kiszámolod, mennyit mész, és mikorra térül meg. Ha 2 éven belül, akkor érdemes.
Mi lenne? én pl. reggel elindulok, ha épp nem szakad... ha meg igen, akkor várok. Ma is olyan volt: szakadt, aztán óra szünet, majd megen...
Kapja be, nehogymá az idő megszabja NEKEM, mikor motorozzak
jobban járnál etanollal.
vowwww..

Kértem árajánlatot a Fabia gázosításra.... 215 pénz
viszont 15 % fogyasztás emelkedés mellett 340 helyett 180 Ft egy lityi üzemanyag
Basszátok meg ez most jelenleg nem úgy néz ki h "lehet h valahol esik" viharok ,felhőszakadás,kúúúúúúúúvanagyszél
Mi a tököm lesz a holnappal?
5-be....

Miután ritkán találkozunk és a posta drága elviszem, és majd eccer kifizeted.
nekem csak a helyet fogja...
Hmm hmm. Érdekes dolgokat mutat a koponyeghu...remélem azért jó lesz a találkozó! De ha nagyon olyan idő van akkor szerintem ne kockáztassatok...már úgy megkedveltem itt majdnem mindenkit (akiket nem azok nem mennek ) !
Fasza
jubileum
Na itt is volt eső(Szeged)