Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt! Mindjárt kezdődik az első kör!
de szerintem se feszegesd tovább én is hagyok egy olyan cm körül az a tartalék az utcai aszfalt nem versenypályai minőség
Gyönyörű ez a motor! méég mindig. Videót feldobhatnál a hangjáról. Meg onboard, stb. Meg valamikor vihetnél egy kört
jah, a rinyacsíkot látjátok...?

sajnos ennyire képes ez a gumi, a lábtartó még egy méterre volt az aszfalttól, feszegetni pedig nem akartam a tempót a roda n ride-on. Drága lenne eldobni.
Felőlem puhapöcsözhettek itt nekem, de ha már egyszer lemegyek Kecskemét környékére haverkodni, akkor pályázni is akarok. Vizesen, meg ugye nem az igazi.. arról nem is beszélve, h motor nélkül nem megyek, elázni meg nem akarok 100 km-ren keresztül.

Nyár van... csak akkor izzasztom a picsámat 4kerekűben, ha szül a feleségem. dehát mivel védekezünk, ezért nem valószínű, h ezen a nyáron kocsiban leszek vmikor is.

Na kis update a gixerről:

még pohártartónak is jó ez a moci... gyári extra... hihetetlen mire képes ez a vas.
piros fehér cuccom van, de az Phillip Russel...
Az izgalmas lenne a disznópásztor ruhádba megjelennél kis kondás .
Amúgy még nem hagyták mindig jóvá amit a múlthéten ígértek a szabimmal kapcsolatban. Holnap reggel jön ki a diri és rá tudakozódok mi a fakk van.
Fradista? Fiatot a nyakatokra hajtogatja, oszt jóság van.
A fradit rühelli nagyon! Úgyhogy én bátran mehetek lokista cuccban...
passz. Nekünk nemrég tartottak 'üzleti levél' oktatást. Azon tolták az okosságokat.
Ha Te lemennél és normális benzin árat mondanál, Talán lemennék Veled...felvennénk útközbe a fradistát is...maybe
nem. lehet én sem így. te sem jössz, csajom se. így egyik csajom sem jön nem jó ez így, nagyon nem.
Anyukád nem tanított meg a szép beszédre?! cejj...na mi lesz a hétvégén? Cuni megy Veled?
azóta van pina mindig
anyádról beszélsz? üdvözöl
. . Ahhoz nagyon sokat kéne felmutatni. Én is 2 évig prospect voltam míg bevettek teljes tagként.
csá
Ábrus mestert nem éritek el mert meghalt a gépe. Csak szólok, nem haragszik, csak Kapcs ford.
Állat képek. Tagdíj van? Beneveznék.
Ja, Üllés Bumford. Közel is van ,meg olcsó.
Sza. n vettem meg tőled a motort. Egyszer mondtad hogy van sportszűrőd. Meg van még?
Legyen igazad!
Csask ne essen,hogy tudjunk szalonnát sütni.Ha atóval megyek,vizsek nyársakat mindenkinek.Ennyi előnye van.
Motoron nem vinném,mert a seggembe áll!
Nem lesz eső, szép időnek kell lennie!
Sziasztok!
Na ,mi lesz Pestiek és környékiek?Aki jön a talira,üssünk össze valami találkát!
Lehet,ha ennyire szar időt mond,márpedig hüvösebbet és capadékosabb időt jósolnak sajna,akkor lehet,hogy én is kocsival megyek,legalább elalszok benne.
Pénteken délelőtt kereslek! Szia!