Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fú faszák a képek nagyon .
Jó reggelt,megint pocsék idő van,asszem kicsit szerencsénk is volt a bulival,bár volt aki hazafele megázott.
Jó reggelt skacok .
Videómániás
Húúú, pöpec! Mondjuk a színe lehetne piros...olyan igazi R6 idom piros. De királyos, vidit is tegyél fel majd
Legalább mostmár rendben lesz. Ha csináltál a felújításról képeket, feldobhatnád...
Kösz, van még mit csinálni rajta, de már végre kész motorikusan.
Hát volt a blokkban pár olyan alkatrész aminek semmi köze nem volt a gyárihoz.
Pl.: teljesen más méretű szelepszár szimmeringek, schnitzerrel befaragott gumidarab a vez.tengely olajzásánál.. meg hasonló szép dolgok...
Szép lett
Na újra itt, végre kész lett a kicsike
Lehet gyönyörködni: .

És a http://data.hu nem jó?
passz.
úgyis fent lesznek a videókkal együtt majd. Nyugi!
Nem igazán jó, mert csak 10-en tölthetik le..
szitu:
900 mb-nyi videót ma nem tudtam feltölteni. Majd egy pár nap mulva, ha lesz időm.
Képek viszont felmentek hamar: (free-re nyomol, oszt megvárod, míg a számláló nullához ér, utána meg tőtöd, oszt csá)
link
piros.tamas82
gay mail.
A páva előnybe van. Nem tud olvasni. .
Gondolod?
Hali mindenki
Kicsit melóztam a lapon, kitettem a közel 310db képet a buliról, és a videót a drag yamaháról, szedhetitek.
www.yamahafzr.hu -ról
Persze mert nálad lesz.
Vagy ott maradok én is és akkor nem fogják tudni ki horkol éppen.
De én ráadásul tele is fingom a helységet.
Higgyétek el utána fel sem tűnne a horkolás.
Remélem nem!
Gondolod sértődős?
Neee mááá Zsolti! Nehogy megsértődj!
A yamaha FZR pont hu honlapról letölthetőek képek, meg van egy rövid videó a nitrós jószágról.
Nem tudom SX mennyit fotózott, de az egész cucc 910mb.
Gondoltam szólok.
Zsóti! És ha nem is akarunk aludni? Különben is, ki fogja halálra etetni a szúnyogokat! Ugyanis a Mi Zsoltink ezt a kínhalált szánta szegény páráknak!
Ne, légyszi ne büntess
Üdv! Az én szobatársaim inkább horkoltak volna...mármint a szúnyogok!
Amúgy tényleg köszönjük a szervezést, jól sikerült. Várom a következőt, és arra igyexem időben odaérni, h többet gurulhassunk 1ütt...Mondjuk Kecsóról hazafelé így is voltunk 4en egy darabon, aztán szép lassan elfogytunk. Volt egy kis szemerkélő eső is, de nem vészes. 12 után nem sokkal már itthon is voltam
B