Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt it is leszakadt az ég
De. Hogyha még fizetnek ha elviszed
De az ingyennél akkor sincs olcsóbb!
lehet kéne esőnap miféle amatőr szervezés ez hogy nincs? gyere xüan elviszlek kocsival moziba szombaton
Gyerekek!

Szakadni fog hétvégén..... így ki fog motorral menni talira? Mert én hétszentség, hogy nem, ami egyet jelent azzal, h nem valószínű, h lejutok.

nem tesszük át máskorra?
a rézcső is rézcső bemész szerelvényboltba és veszel .
A fékcső is rézcső. Autósboltban van méterbe, csinálnak méretre. Legalábbis errefelé...
A hűtőszekrény hátulján a hűtőborda,na abban van vagy 3-4 méter 5-ös rézcső,abból lehet fasza gumót csinálni
De nem szeretném elhasználni mindet
Esett itt is,most már elállt,remélem szombaton nem fog!
Süt a nap!
Szakad.
Jó reggelt esik mingyá
Jó kis tivornya volt. Valahol van nekem ilyen kis kerek henger a bowden végére,ilyennel vannak összefogva a hiperszil trafók is,majd keresek párat.
Jajj b@zmeg ma is mennyit melóztam...ha nem melózom hétvégén akkor megyek esetleg Veled Cindy!
Már megszokták a több kicsi összeröfcsit,ilyen nagyobb 1 évben 1 szer van,ez volt a 6 odik ,másnap majd gyorsan alszanak kettőt
figyeld a csikkeket,az nem semmi meló másnaposan,mintha hangyát szednél boxkesztyűben
Hehe, az igen! Szomszédok örültek, és gondolom Te is amikor rendet kellett tenni
Bleki mindig van itthon,huszonliter töményfogyott + a kisérők:sör,bor,pezsgő
És erre ébredtem mikor már nagyon sütötte a nap a fejemet :
Am kb reggel 8 kor lett vége
Milyen volt a hétvégi buli? Látom maradt még egy kis ez-az...
Nagyra faragtam a gumót,hiába csináltam meg eltéphetetlenre,nem tudott forogni a kis fészkében ,el is tört a tövénél
Hú ez a black velvet
Mér, mit qrtál el?
(Hú de jó ez a BB merlot )
Most már csukott szemmel,hátrakötött kézzel 5 perc alatt cserélek gázbovdent
légszűrőcsonkokkal meg szívok mint torkosborz
Hétvégén mi lesz a menü? Forralt bor?
Voltam ma ezeknél. Hátsó gumit tudnak és szerintem nem olyan drága, 160/60 18 29eFt. Viszont a lánc szett cserével elég húzós 50eFt...