Élesíted az adásvételit a műszaki vizsga előtti napra,aznap kötsz rá egy biztosítást,másnap levizsgáztatod a motort. A 19-e bőven belefér a 15 napba tehát használhatod legálisan(kivéve jogsi ugye) Az átírással esetleg kicsúszol a 15 napból ezért valamennyi plusz illetéket kell majd fizetni(nem komoly) és pont. Minden hivatalos.
Én ezt tenném:
1, Felhívnám a komám lejelentette-e a motort
2, Ha nem, felhívnám a műszakis kapcsolatot, van-e rá mód, hogy a csávó meghatalmazásával és papírjaival, de a te nevedre szóló biztosítással műszakit kapjon a vas.
3, Ha igen kötnék a neten biztit, a kinyomtatott szerződéssel elvinném műszakira. (műtött műszakinál működnie kell, mert az én nevemre szóló autó, sógor nevére szóló biztosítással, köztünk írt kölcsönadási szerződéssel már 2x volt műszakin, a lőtéri kutyát se érdekelte)
4, Műszaki van
5, Júliusba névrevételnél megirnám az adásvételit, elvinném eredetvizsgára, névreírnám az én nevemre szóló biztosítási csekkel, és az ügyintéző kérdéseire adnám a hót hülyét(szerintem neked menne), hogy idáig kölcsönbe volt a motor és kötöttem rá biztosítást mert azt hittem így kell, most meg névrevenném mert ki birtam fizetni a teljes árát a motornak. Ha ne adj isten kérdeznék (de nem szokták) mi van az előző biztosítási időszakkal, na azt kérdezzék a régi tulajtól, azzal ne te szarakodjál.
Addig is szorgalmasan gyakorold az együtt érző, bűnbánó arcot. Mondjuk neked nehéz lesz (tudod mint a Shrekbe a kandúr)
Semmi gond nincs vele. Csak kéne rá a mátrica. Üléskapaszkodó nincs, mert az sosevolt...volt egy bőrszíj a hátsó ülésen, az utas segge alatt...macskaszem is van, minden E betűs, hangja is jó, minden oké. Csak a gumija fos, az kell előbb.
CINDY ÁDÁM, MIKOR JÖSZ VISSZA A MARGICCIGETI USZODÁBÓ?
Miért,átbaszott? Tudd meg tőle hogy bejelentette-e az adásvételt(tuti biztosra,mert oké hogy nem írtatok dátumot az a.v-re de ha ő mégis ráírta a sajátjára és bejelentette(mert mégis köcsög) akkor rábaszás lehet átíráskor)
A kezembe van a forgalmi meg a törzskönyv és az adásvételi. motor 1,5 évig állt biztosítást nem kötettek ki nem vonták. ebből kell kisilabizálni a legjobb módszert.
Rendszám: UAN-855
Gyártmány: YAMAHA
Típus: FZR 1000
Szin: FEHÉR
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
1, Felhívnám a komám lejelentette-e a motort
2, Ha nem, felhívnám a műszakis kapcsolatot, van-e rá mód, hogy a csávó meghatalmazásával és papírjaival, de a te nevedre szóló biztosítással műszakit kapjon a vas.
3, Ha igen kötnék a neten biztit, a kinyomtatott szerződéssel elvinném műszakira. (műtött műszakinál működnie kell, mert az én nevemre szóló autó, sógor nevére szóló biztosítással, köztünk írt kölcsönadási szerződéssel már 2x volt műszakin, a lőtéri kutyát se érdekelte)
4, Műszaki van
5, Júliusba névrevételnél megirnám az adásvételit, elvinném eredetvizsgára, névreírnám az én nevemre szóló biztosítási csekkel, és az ügyintéző kérdéseire adnám a hót hülyét(szerintem neked menne), hogy idáig kölcsönbe volt a motor és kötöttem rá biztosítást mert azt hittem így kell, most meg névrevenném mert ki birtam fizetni a teljes árát a motornak. Ha ne adj isten kérdeznék (de nem szokták) mi van az előző biztosítási időszakkal, na azt kérdezzék a régi tulajtól, azzal ne te szarakodjál.
Addig is szorgalmasan gyakorold az együtt érző, bűnbánó arcot. Mondjuk neked nehéz lesz (tudod mint a Shrekbe a kandúr)
CINDY ÁDÁM, MIKOR JÖSZ VISSZA A MARGICCIGETI USZODÁBÓ?
Ha 1x mögé ülsz olyan szorosan, le is zárhatjátok az eddig vitás ügyeket
Gyártmány: YAMAHA
Típus: FZR 1000
Szin: FEHÉR
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van