Akkor szívtál,mert a rutinosabbak az adás vételire óra percet is irnak és ha nem esik meg rajtad a szive fizetsz,de az ő biztije minaddig él mig ki nem jelenti a biztosítónál,de ha nem jelenti ki,és lejár és nem fizeti tovább,neki ketyeg az óra.És ekkor jön az h megmutatja az adásvételijét,és onnantól kezdve az új tulajnak visszaszámláznak!
aki nem foglalkozik vele azon adók módjára behajtja az illetékes adóhivatal
Nem tok rendeletszámot,de nemrég vettem részt ilyen fejtágításon,1 oktatás keretén belül.JAH és utánna tapasztaltam a saját bőrömön!
hidd el behajtják,engem is lenyúztak 3 nappal
Nekem addig kellenek a papírok míg lemegyek izsákra meg vissza és utána átiratom majd nem akarok addig ügyintézőt látni. erre a két napra kéne valamit intéznem.
Üzembentartóihoz kellene neked egy üzembentartói szándéknyilatkozat amit a tulaj ír, egy meghatalmazás a tulajtól hogy eljárhatsz vagy valaki eljárhat a nevében, és ehhez kellene még a személyi plussz lakcímkártyájának a fénymásolata. Üzembentartóihoz eredetvizsga nem kell, csak 6000 pénz a forgalmira + az érvényes biztosítási kötvény ami a te nevedre szól. Volt róla szó nem tudom bevezették-e végül, hogy az üzembentartóihoz is ki kell fizetni a ccm díjat is. Az üzembentartói hátránya hogy eladáskor kell egy adásvételi a tulajtól, egy üzembentartói visszavonó határozat, meg a fent leírt fénymásolt papírok és a meghatalmazás. Röviden ennyi.....
Ez igy van, köthetsz is rá biztosítást,ha te leszel az üzembentartó,eredetvizsga nem kell.DE HA a régi tulaj nem fizette a biztit mert úgy volt vele h már úgyis eladta,neki ketyeg az óra,amig nem lesz rajta újra bizti
És nem biztos h őszinte lesz a mosolya pár hónap után
Ja amúgy meg nincs dátumozva az adásvételi direkt így írtuk meg. De üzembentartói papírra nem kell eredetiségvizsga elvileg mert tulajdonos változás nem történt csak használó.
Hát a régi rendszert tudom perfekt, idén még nem volt zűröm biztosítás nélküli cuccal. Rendeletszámot tudsz?
A régi szerint a mabisznek fizeted az adásvételi dátumától a szerződéskötésig a biztosítási díjat, a szerződéskötéstől pedig a választott biztisítónak. De régen csak az aktuális díjat fizetted semmi 300 pénz naponta
Asztakúrva barátom jobb ha szerzel új adás-vételit,ugyanis amig nincs biztosítás a gépjárművön napi 300 forintjával ketyeg az óra,de ha az előző tulaj már kijelentette igen szar a helyzet ,
Valaki nagy szarban lesz ,mert olyan nincs h nincs valamin bizti aminek forgalmija van!
Jobb ha ennek mielőbb a végére jársz,idei rendelet!
Skacok a hogy tudok biztosítást szerezni a motorra eredetvizsga nélkül az átírást későbbre tervezem és a talira kéne valami a rendőr ne ugasson ha esetleg megfog.
Megkötöd-kinyomtatod az igazolást (asszem elfogadják a vizsgán),küldik a csekket meg a szerződést.