Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

psszt! mondom a tutit:)
irsz egy adasvetelit napra pontosan.felmesz a netriskre,es megkotod a szamodra legmegfelelobb biztositast. kinyomtatod az igazolast,h te kotottel biztositast.fel ora,es mar mehetsz is a forgalomba.jogsi nem kell,csak adasveteli, szemig. ezutan 15 napon belul megcsinalod az eredetvizsgat,es atiratod.a muszakival lehet gond.de mivel meg elvileg a regi tulaje,o elviszi muszakiztatni,es ennyi.marmint papiron o muszakiztatja.irtok egy meghatalmazast,h eljarhatsz a neveben a muszakiztatason,es kesz.elmesz a muszaki allomasra,odaadod a forgalmit,a legutobb befizetett(meg regi tulaj) biztositasi csekkjet,a meghatalmazast,meg a sok penzt,es kesz.eztan johet az adasveteli,es a netrisk.nem bonyolult,es akkor igy johetsz izsakra.
Jéééé nekem is azt irja hogy a macska vigye el.
Neked is jó reggelt Huszárka! Itt most esik, a windowsom azt írja: - Szemerkélő eső
Jóó reggelt naplopók. Na most már vissza lehetne adni a napot eleget volt nálatok. .
Még akár az is előfordulhat.
Attól félek, hogy nyúzni fogom nagyon utána...majd eldől...no elteszem Magam, holnap megint éjfélig vagyok melóba. Jóccak, Te ezredes!
Veszélyes dolog. Többé nem tudsz nyugodt lélekkel ráülni a kisebbre.(elveszejted magad! )
Én ma (is) láttam egy embert aki eladta a lelkét. (és valóban boldog volt)
A hétvégén valszeg kipróbálom az R6-ot, majd beszámolok Róla persze egy ezredest is szívesen elvinnék egy kis körre...nem nagyra, csak kicsire!
Mondtam, hogy amint lesz rá kess, veszek egy R1-et persze, hogy akarnám, de amit Ádám leírt valamelyik nap az teljesen, 100%-ig igaz. Minek ha nem azért mert úúú ez ezres...szívesen kipróbálnám egy körre, de ennyi. Azt szeretném ha végre az enyém kész lenne...
Gondolom Te nem adnád a lelked! Nem lennél rá kíváncsi hogy milyen érzés egy Ezredesnek parancsokat osztogatni!
Há-Há hülye állat qrvq jó!
Milyen szép szám (kakaót tegyél rá!)
Az a baj, hogy ez a fórum tele van sötétlelkületű ezredesekkel Sanyi megtért, majd átállt az Erő Sötét oldalára...DÁRK SANYI
Nagyon szép. Tényleg ki kéne próbálnod egy EZREST!
Ja,az UAB-649 sem él már. (előzmény)
jó éjt köszi a kitartó megértő és hozzáértő segítségeket.
ESN-184, EMW-724, CXF-208, GIH-284, UAB-649, UAN-985, UGZ-693 volt még négy autó és három motor de ezeknek a rendszáma most hirtelen nem ugrik be.
KÖszi 1000 hála.
Ez jó
Ismerem,tényleg jó!
Na zúzok szunyálni.
Jóccakát. . .
Aham. hmm. Az szép is volt. Kár, hogy baszottul nagy sár volt. Egyébként voltak ott érdekes kocsik. Bogárhátú, pirospöttyös fiat 500, asszem aszta fullra paintbrussolva.
Camaro kapcsán találtam egy ilyen humoros szösszenetet. jó..
link