Rendes srác vagy,példás. Motorosboltban pedig nem keresünk ilyesmi alkatrészt hanem túrunk az interneten bontottat.Ha valami kellene hozzá keress minket
Ezek szerint nem jó helyen kerestél. Nem hinném hogy ne láttál volna valamelyik parkolóban egy-két FZR-t.(vagy lehet hogy láttál csak épp nem volt nálad 12-es villáskulcs? ,készületlenség)
Rendszám: AJJ-346
Gyártmány: FORD
Típus: CAPRI 2300 GT
Szin: VILÁGOS-OLAJBARNA
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
Rendszám: BKE-599
Típus: TAUNUS L 2.0
Szin: BORDÓ
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Mi tartott ilyen sokáig?
Kérdés van. Látom Téged (mint mezőgazdasági Fontosembert) beengednek az ügyfélkapun,én regisztráltam ideiglenessel de a gépjárműkereséstől elhajtottak.
Nos BKE-599 és AJJ-346. Az első fontos lenne.
Olyan ügyben kérném a segítségeteket, hogy nem tud valaki 90-es évjáratú 600-as FZR-hez hátsó lábtartót?Nekem csak bal oldali kellene de ha valaki párban adja úgy is érdekel.
Válaszotok ide vagy a k.mihaly87@citromail.hu-ra várom.
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna mert sehol nem tudok szerezni!
itt meg 2 motorosboltban is voltam de mindenhol azt mondták h nincs.
de remélem hogy akkor már meg van oldva.
Ezek szerint már egyik sem él.
Ez qbaszott jól néz ki... Amerikai feeling erősen! !
Típus: CAPRI 2300 GT
Szin: VILÁGOS-OLAJBARNA
mégegyszer kösz!
Esőmentes utakat!
Típus: TAUNUS L 2.0
Szin: BORDÓ
Kérdés van. Látom Téged (mint mezőgazdasági Fontosembert) beengednek az ügyfélkapun,én regisztráltam ideiglenessel de a gépjárműkereséstől elhajtottak.
Nos BKE-599 és AJJ-346. Az első fontos lenne.
Olyan ügyben kérném a segítségeteket, hogy nem tud valaki 90-es évjáratú 600-as FZR-hez hátsó lábtartót?Nekem csak bal oldali kellene de ha valaki párban adja úgy is érdekel.
Válaszotok ide vagy a k.mihaly87@citromail.hu-ra várom.
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna mert sehol nem tudok szerezni!
Mennyetek szobára!