Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délután jön. Hómaróval.
Aludnom kéne.
Szegény Sanyit ne szopasd már egész éjjel nem aludt most öltözik be és indul az ezredesért.
Semmi gond csak egy jó reggelt volt!
Na mivan mé verekecc
Akkor a kert felől kell jönnie.
De rohadt vagyok!
Én már azt hittem komoly,hol van már a fagy!Ábrus ne viccelődj Sanyival,mert legközelebb a busszal fog kopogtatni az ajtódon!
Sajnos az időjárás tolt ki Sanyival aki annyira várta ezt a napot.
Ma reggel ahogy jöttem haza tényleg kétségbeejtő volt a helyzet.
A lehullott rengeteg csapadék az éjjeli fagyok miatt átcsapott hóesésbe és a hókotrók nem győzik eltúrni a havat,ezért jövőhét közepéig lezárták Dunaújváros 30km-es körzetét.Képtelenség ki vagy bejutni a városba. Nagy bajban vannak a mezőgazdászok is mert az éjjel az összes földeken levő krumpli elfagyott. Reménykeltő,hogy ami víz alatt volt az talán még menthető,feltéve ha szombattól tényleg megkezdődik a felmelegedés.
Tényleg sajnálom Sanyi!
Mi történt,váratlan hiba?Sanyi sírva fakad!
Sanyi van egy nagyon rossz hírem számodra, valószínűleg nem fogsz neki örülni. A héten semmiképpen nem fogod tudni elvinni a motort.
Tényleg nagyon sajnálom.
EZ mekkoraagy baromság!? Ki az a hülye akinek nincs jobb dolga és ilyen baromságokat ír? Na mind 1.
Szép reggelt! Most úgytűnik nem esik...
Jó reggelt
Nekem még 11360 forintocska volt februárban,csak hát azóta kicsit meglódult az infláció,vagy Orbán kezdte el osztogatni a hálapénzt választóinak!
Érdekes olvasmány

Ezzel búcsúzom mára. Jóccak!
Na megszólalt a FÉRFI
ingyért a szánk sem ér össze
Amúgy tegnap nagyon jók voltak az ábrák, meg olvasnivalók! Tényleg nagyon szépen köszönöm
Nem tudom...Én ilyen MAX 10-el számoltam...ráadásul tök okés a motor...vagyis addigra az lesz. Valaki nem tud itt Pesten egy okosítós vizsgáztató helyet?
ne hulyeskedj mar,a 600-asomnak kerult annyiba a vizsga-mit csinalnak ott arannyal irjak ra,h okes a gep?
akkor most erted is bosszut allok
Most kaptam választ arra, hogy mennyi a vizsgáztatás. 14.000 ft csak tudnám mi a ...... kerül ennyibe ezen.
ja T-home
nekem ne mond én tavaly az év 12 honapjábol kb 14 szer voltam az irodán 5200 -as szerzödésünk volt de a 12 honapi csekből kb 1 szer volt 5200 valamikor 7000 , 9000 ,11000 meg ilyesmi és ha bementem azt sem tudták mi baj pedig az lenne a dolguk mert azér tüldögelnek a valagukon