Sajnos az időjárás tolt ki Sanyival aki annyira várta ezt a napot.
Ma reggel ahogy jöttem haza tényleg kétségbeejtő volt a helyzet.
A lehullott rengeteg csapadék az éjjeli fagyok miatt átcsapott hóesésbe és a hókotrók nem győzik eltúrni a havat,ezért jövőhét közepéig lezárták Dunaújváros 30km-es körzetét.Képtelenség ki vagy bejutni a városba. Nagy bajban vannak a mezőgazdászok is mert az éjjel az összes földeken levő krumpli elfagyott. Reménykeltő,hogy ami víz alatt volt az talán még menthető,feltéve ha szombattól tényleg megkezdődik a felmelegedés.
Tényleg sajnálom Sanyi!
Sanyi van egy nagyon rossz hírem számodra, valószínűleg nem fogsz neki örülni. A héten semmiképpen nem fogod tudni elvinni a motort.
Tényleg nagyon sajnálom.
Nem tudom...Én ilyen MAX 10-el számoltam...ráadásul tök okés a motor...vagyis addigra az lesz. Valaki nem tud itt Pesten egy okosítós vizsgáztató helyet?
nekem ne mond én tavaly az év 12 honapjábol kb 14 szer voltam az irodán 5200 -as szerzödésünk volt de a 12 honapi csekből kb 1 szer volt 5200 valamikor 7000 , 9000 ,11000 meg ilyesmi és ha bementem azt sem tudták mi baj pedig az lenne a dolguk mert azér tüldögelnek a valagukon
Ma reggel ahogy jöttem haza tényleg kétségbeejtő volt a helyzet.
A lehullott rengeteg csapadék az éjjeli fagyok miatt átcsapott hóesésbe és a hókotrók nem győzik eltúrni a havat,ezért jövőhét közepéig lezárták Dunaújváros 30km-es körzetét.Képtelenség ki vagy bejutni a városba. Nagy bajban vannak a mezőgazdászok is mert az éjjel az összes földeken levő krumpli elfagyott. Reménykeltő,hogy ami víz alatt volt az talán még menthető,feltéve ha szombattól tényleg megkezdődik a felmelegedés.
Tényleg sajnálom Sanyi!
Tényleg nagyon sajnálom.
Szép reggelt! Most úgytűnik nem esik...
Ezzel búcsúzom mára. Jóccak!