Ja ismerős csak akkor még nem volt bekalkulálva a faterom infarktusa és egyéb közbejövő dolgok mint a spoiler 3 hétig csinálták a telószimeringem most ment megint tönkre a többi csak lustaság meg munka.
NA KI IRTA EZT MÁRCIUS 10 -én?
Szombaton megjön a világítás kapcsolóm, megveszem az olajszűrőt olajat, kuplung kart, kiegyengetem a váltókart, kedd szerda megjön a kuplung főmunkahenger felujítóm, a fejidomot 1 haver ingyen kijavítja és elvileg kész is lenne a próba gurulásra mert az elmaradt, akkor kiderül milyen turpisság van még a blokkba megy 1 karbiszinkronra és műszakira. És remélhetőleg megjön a várva várt tavasz is mire összerakom teljesen.
Fú nagyon benéztem az időt most nézem a forgatási naptárt és jövőhét szerdán már forgatunk. Ez azt jelenti legkésőbb kedden le kell vizsgáznia a motornak mert utána már nincs időm . . HELP . .
Naaagyon KIRÁLY A GÉP! Egyszerűen fantasztikus , de félelmetes is!
Szombaton megjön a világítás kapcsolóm, megveszem az olajszűrőt olajat, kuplung kart, kiegyengetem a váltókart, kedd szerda megjön a kuplung főmunkahenger felujítóm, a fejidomot 1 haver ingyen kijavítja és elvileg kész is lenne a próba gurulásra mert az elmaradt, akkor kiderül milyen turpisság van még a blokkba megy 1 karbiszinkronra és műszakira. És remélhetőleg megjön a várva várt tavasz is mire összerakom teljesen.
-lebeszélsz 1 időt
-tolod a zíííííízzzztttt (egy ötös a zsebbe)
-fél óra mulva indulsz haza
Nem is mondod, milyen motoros buli lesz nálatok Üllésen 7végén?
Ha azt mondod, h összedobjuk a benyát, akkor megtapasztalhatod milyen egy gixer 1000-en az RMC-ég. Na?