Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olcsóért kabát valakinek?
Sanyi itt nem 10000 nél kell ráadni a kuplungot hogy elinduljon.
. . . . . . . . . . . .
Ok köszi hétfőn vagy kedden viszem de holnap felhívom.
Volt ma itt a telek szomszédom megkérdeztem a vizsgát 15-20. Mondtam majd hívod.
Ábrus csinált amikor elindultam,sztem nemsokára felteszi.
képet kérünk, azonnal!
HAZAÉRTEM! 1X áztam szarrá Dunaújváros felé,2x áztam hazafelé!
Naaagyon KIRÁLY A GÉP! Egyszerűen fantasztikus , de félelmetes is!
Ja ismerős csak akkor még nem volt bekalkulálva a faterom infarktusa és egyéb közbejövő dolgok mint a spoiler 3 hétig csinálták a telószimeringem most ment megint tönkre a többi csak lustaság meg munka.
NA KI IRTA EZT MÁRCIUS 10 -én?
Szombaton megjön a világítás kapcsolóm, megveszem az olajszűrőt olajat, kuplung kart, kiegyengetem a váltókart, kedd szerda megjön a kuplung főmunkahenger felujítóm, a fejidomot 1 haver ingyen kijavítja és elvileg kész is lenne a próba gurulásra mert az elmaradt, akkor kiderül milyen turpisság van még a blokkba megy 1 karbiszinkronra és műszakira. És remélhetőleg megjön a várva várt tavasz is mire összerakom teljesen.
Esetleg érdekelne valakit egy ilyen kipufogó tartó konzol?
szivesen:) amugy kb 3 eve foylamatosan linkelgettem be,csak senki nem figyelte
Nem aggódok Csövi haverjával holnap ledumálom hogy h-k át tudok e menni veresre. És ha igen megvan akkor megyek is a talira.
Mit össze tudtok nyafogni 1 kis vizsgának!
-lebeszélsz 1 időt
-tolod a zíííííízzzztttt (egy ötös a zsebbe)
-fél óra mulva indulsz haza
Goldwi.. vagy mi a pöcs. szerintem az téged nem érdekel. Ja és csak snasz falunap.
Fú nagyon benéztem az időt most nézem a forgatási naptárt és jövőhét szerdán már forgatunk. Ez azt jelenti legkésőbb kedden le kell vizsgáznia a motornak mert utána már nincs időm . . HELP . .
Te Sáááárga Zsóti!

Nem is mondod, milyen motoros buli lesz nálatok Üllésen 7végén?
Telón megbeszélve
hát
Ha azt mondod, h összedobjuk a benyát, akkor megtapasztalhatod milyen egy gixer 1000-en az RMC-ég. Na?
na.... azt megnézném meddig gondolkodnál, ha egy esélyed hasonló árulásra...
Szegedről kissé messzire van,itt is van egy boltjuk,de itt nem lesz buli.
Lenne kedvem, csak motorom nincs...vagyis van csak se vizsga se semmi. De levihetsz ha nagyon szeretnél, hátha találunk 130/70-17-et nekem olcsóért
Szassz áruló. . . .
Poti mint potméter mekkora kocka vagy bazdmeg. . .