nézzétek meg, 4-5-én lesz bazi nagy vásár, kaja, pia, meg olcsó cuccok! Van kedve valakinek lenézni? Ha másért nem, hát egy gulyásért.. Meg akkor találkoznánk. Gixerrel megyek!
Csak, hogy ne küzdjél - Poti a becenevem, amúgy meg ha Tomi-t írsz mindenki tudni fogja, hogy kinek írod - mert valószínűleg nem Magadnak és nem is Thomas a költöző kis gőzmozdonynak
Jó van P0718675ö364728248766282891.Itt az ideje meglátogassalak a melóhelyen,rendbe rakjuk a gépeket. Sőt a kisöcsémet küldöm 14 éves és helyrerak mert ilyen kis emberekre nem pazarolom az időm meg az energiám. .
. . Ott a rózsaszín nem lila hanem zöld mert fradiváros . A sok kis köcsög fradista buzi kurvul és megunták az önkormányzatnál. . Látom a találkozón el kell beszélgetnem pár jóakaróval.
Reggelt. Azt hittem ábrus, hogy komolyan mondod. Már-már Én is majdnem elbőgtem Magam, átérezvén Sándorunk fájdalmát de örülök, hogy csak poénkodtál - bár azért a mostani időjárás miatt hááát ki tudja. Lehet ilyennel is kell majd számolnunk. Az a baj, hogy ha a vizsga 15, akkor a pénzem meg kevés.
Bakker akkor a posta sem jut el hozzátok áááá ez szívás. Jövőhét közepéig blokád van újváros körül a nagy hó miatt de én most néztem még 2 hétig esik arra a hó. . .
nézzétek meg, 4-5-én lesz bazi nagy vásár, kaja, pia, meg olcsó cuccok! Van kedve valakinek lenézni? Ha másért nem, hát egy gulyásért.. Meg akkor találkoznánk. Gixerrel megyek!