Most mondanám hogy megmutatom az ETZ forgalmiját ha nem adtam volna el. Átírni átírják mert 15 napon belül át KELL iratni ugyanis ekkor a tulajdonosváltást jegyzik be(és fizettetik ki).
Ha műszaki vizsga nincs a gépen mert lejárt(és nincs kivonva a forgalomból) akkor az teszem azt mondjuk egy év múlva fog a nevedre kerülni mert addig nem vizsgáztatod le?
Tavaly névreírásnál rohadtul nem nézték, volt e rajta visszamenőleg biztosítás. Az adásvételtől legyen az a lényeg, de szerintem okmányiroda válogatja, mert hallottam ellenkezőt is. Keres egy fejvadászt aki átírást ügyintéz és minden hájjal megkent. Na az kiokosít felétek ez hogy megy
Nálunk névre veheted, de csak akkor kapsz forgalmit, ha viszed a műszaki adatlapot. addig ki se adja. Ezért írtam hogy sokat kell okmányirodába mászkálni.
vid ell müszakira persze kösél rá biztit elöte mert akkro meg nem fogják lemüszakisztatni aztán kiálitanak rola egy müszaki lapot (mostmár pár éve mindenképpen kiálitanak ) de régen csak akkor adták a lapot ha müszaki nélkül mentél müszakiztatni és azt kell vinni az okmányirodába és azon van minden amit beir a gépbe meg aztán a forgalmiba belenyomtat addig szoba sem állank veled amig nincs müszakid végigjátszotam már 2 szer egyszer 2005 ben meg 2001 ben
Basszmeg nem vagyok kárörvendő!Nem látod h arra akarlak figyelmeztetni h a barátod akitől vetted az is megszívja ha lejár a biztije és nem fizeti.Ha ez igy van lehet gondolkodni kié a sár!
olvass már vissza a téma elejéhez !
pont ezt irtam
Én például megirnám adásvételit, mondjuk június 16-ra. Majd aznap este a netrisken kötnék rá biztosítást a legolcsóbb biztosítónál (ha van fax a cégednél röhögve 5 perc alatt megvan). Ők küldenek egy szerződést emilra amit kinyomtatsz majd az adásvételivel és a biztosítási szerződéseddel vígan motorozol. Ugyanis az átírás az adásvételtől számított15 napon belül kell intézni. Majd ha lesz pénzed átíratod. Büntetőkamatot fizetsz majd valamennyit az átírás 15 napon túli teljesítése miatt. Műszakihoz kell biztosítás. Műszaki nélkül névre se vedd mert sokat kell az okmányirodába járni, az eredetvizsgások se szeretik.
Ha műszaki vizsga nincs a gépen mert lejárt(és nincs kivonva a forgalomból) akkor az teszem azt mondjuk egy év múlva fog a nevedre kerülni mert addig nem vizsgáztatod le?