Várjál tesó semmit nem tudok most hirtelen kavarognak a gondolatok és a kalkulációk a fejembe. A Hétfőn reggel megcsinálom a biztosítást és elvileg akkor kedden megyek műszakira is ha a sráccal lefixáltam az időpontot. De felhívom holnap hogy megy ez a papíros munka náluk. .
Ok de várok hétfő-ig mert ha most kötöm akkor még csak 18.a lesz és izgi lenne 19-20 elkapnak a motor papírjai jobban izgatnak mint a jogsi hiánya. Utána augusztusig Úgyis álla motor mert forgatunk.
A neten csináld, baszod! Hányszor kell még elmondani. netrisk.hu megkötöd, küldik a szerződést, kinyomtatod és mehetsz is vizsgára. Aztán majd átiratod
Skacok ki tudta megnézni ügyfélkapun a rendszám alapján a dolgokat.
mert nekem csak 30 napost adott és azzal nem tudom.
Adom a rendszámot megtudjátok nézni a dolgokat?
Na akkor bemegyek hétfőn biztosítóba adásvételivel kötök 1et. Fogom az igazolást és a forgalmit törzsköyvet és az adásvételit és elmehetek műszakira? Ez eddig helyes?
Csak azért vagyok ebben tudatlan mert eddigi motorokon volt műszaki mikor vettem és a lejárta elött tovább is adtam a motort.
Nekem is azt mondták, az adásvételi napjától tied, azelőtti ügyekhez nyilvánvalóan semmi közöd. Onnan viszont ki kell fizetni, ha később kezdesz neki, akkor visszamenőleg is, a nem fizetett időre napi MABISZ díj, ami kicsivel több, mint egy jó netriskes.
Egyébként nem baxogatni akarlak, de pár tízesből rendbe lehet vágni az egész papírmunkát, kevesebb nem lesz, úgyhogy kár halogatni, csak magadat szívatod, ha így megkapnak valahol, vagy (ne adj Isten) valami kis gebaszt okozol (az ellen sincs beoltva egyikünk se)
Azért vagyok ilyen marha okos mert most vonattam ki végleg a forgalomból az MZ-t az új tulaj kérésére és megkérdeztem hogy mik a lehetőségek ha mégis vissza szeretnék egyszer helyezni. Akkor ott a csajjal kitárgyaltunk mindent.(van pasija és egyenlőre nem vevő másra )
mondok jobbat cbr 900 srác bement az okmányirodába oda adott minden papirt eddig semmi baj vissza adja a csaj vele együtt a csekeket elmegy feladja postán majd visszacseteg beadja papirokat erre benyögi a csaj hogy a papirok rendben de a tulajdonosal szemben adó behajtás van és nem irtaható át de addig nem tudta volna mondani amig nem adta fel a csekeket persze azt a pénzt oda ajándékozta az államnak ennyi semit nem tudod csinálni mindegy hová ment és atulaj meg nem akkarta visszadni a pénzt
Gratula Sanyi! Sanyikááám...
- Puskin van?
- Nincs.
- És Lenin?
- Az sincs.
- Hát akkó´ mi van?
- Kalasnyikov.
- Oszt az mit írt?
- Titeket, bazdmeg!
mert nekem csak 30 napost adott és azzal nem tudom.
Adom a rendszámot megtudjátok nézni a dolgokat?
Csak azért vagyok ebben tudatlan mert eddigi motorokon volt műszaki mikor vettem és a lejárta elött tovább is adtam a motort.
(kár, hogy mindenki másképp )
Nekem is azt mondták, az adásvételi napjától tied, azelőtti ügyekhez nyilvánvalóan semmi közöd. Onnan viszont ki kell fizetni, ha később kezdesz neki, akkor visszamenőleg is, a nem fizetett időre napi MABISZ díj, ami kicsivel több, mint egy jó netriskes.
Egyébként nem baxogatni akarlak, de pár tízesből rendbe lehet vágni az egész papírmunkát, kevesebb nem lesz, úgyhogy kár halogatni, csak magadat szívatod, ha így megkapnak valahol, vagy (ne adj Isten) valami kis gebaszt okozol (az ellen sincs beoltva egyikünk se)