Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak az atiratas cirka 30.000-rel tobbe kerul,neked meg most surgos,es azt mondtad nicns penzed.ez a lenyeg az en megoldasomban!
Én 2 en mennék. És a matizba csak én férek el hátúl adam amilyen magas ki van szedve az első ülés és a hátsóról vezeti.
De üzembentartóihoz is be kell menni a yardra a forgalmiba be kell vezettetni és akkor már át is irathatnám.
Nem nem addig nem tudod a nevedre írni amíg nem kötsz biztit, nem fordítva.
en szivesen behozom,ha felveszi a potsisakom
sisakom
Szóval ultratomi is befér szerintem, ha lebeszéli Velük...
Fax tesa fax.
Ja igen, mellesleg Szindiék kocsival jönnek...kocsival - Matizzal
Van kb 4 hivatalos legális, járható út, pénztárca vastagságától függően. Ultras meg gazdag hetente kap fizut,
De a vasúttól bármelyikünk behozza
igen,de neki az atiratas koltsegeivel van gond,azt akarja kesobb,pl augusztusban.igy nem kell most atiratnia,es teljesen hivatalos,mindenfele kiskapu, idocsuszas,artatlan nezes nelkul!
Tudsz biztosítást kötni anélkül, hogy a neveden volna. Csak adásvételi kell hozzá
akkor mar kapott volna felszolitast.nekem kijelentettek a motorom regen, eskaptam egy levelet a PH-tol,h bizony at kene irni,ha mar megvettem...
aztan lattam,h masfe leve nem fizet. oszinten szolva tenyleg az lenne a legegyszerubb,ha at is iratnad.
a gond az (ez tegnapi info), h muszakiztatni csak ervenyes biztositassal lehet.tehat a legelso az,h biztositas kell.aztan johet a muszaki,majd az atiratas.csakhogy addig te nem tudsz biztit kotni,amig nincs a neveden.
DE! van egy hatalmas otletem.irtok egy uzembetartoit, gyors kotsz egy biztositast(interneten 5 perc),lemuszakiztatod,majd amikor akarod atiratod(akar 5 ev mulva) a nevedre.uzembetartoihoz nem kell eredetvizsga.ez a leggyorsabb,legolcsobb,es legjobb megoldas neked.
Ugye, hogy ugye? Képet kérünk róla még. Meg vidit
Hááát kib@szottul jól áll NEKEM ez a GÉP!
kesobb lattam,csak folyamatosan olvasom,es meg nem jutottam el arra a pontra.
Hát ez kib@szott komoly

A biztosításkötéshez kell a biztosítónak egy példány az adásvételiről amire megköti a biztit. (Cindy hol a picsába vagy ilyenkor,most kéne jártatni a pofád )
Kapkodok ha szorít az idő.
VESSZEN TRIANON! .
És ne legyél már f@sz!
Ok akkor meg ez lesz.
Ok ez lesz akkor. Hétfői kezdéssel.
Amúgy ez a variáció lenne az egyik legéletszerűbb
Tudom láttam éppen ezért én is meg akarom támogatni a srácot!