igen,de neki az atiratas koltsegeivel van gond,azt akarja kesobb,pl augusztusban.igy nem kell most atiratnia,es teljesen hivatalos,mindenfele kiskapu, idocsuszas,artatlan nezes nelkul!
aztan lattam,h masfe leve nem fizet. oszinten szolva tenyleg az lenne a legegyszerubb,ha at is iratnad.
a gond az (ez tegnapi info), h muszakiztatni csak ervenyes biztositassal lehet.tehat a legelso az,h biztositas kell.aztan johet a muszaki,majd az atiratas.csakhogy addig te nem tudsz biztit kotni,amig nincs a neveden.
DE! van egy hatalmas otletem.irtok egy uzembetartoit, gyors kotsz egy biztositast(interneten 5 perc),lemuszakiztatod,majd amikor akarod atiratod(akar 5 ev mulva) a nevedre.uzembetartoihoz nem kell eredetvizsga.ez a leggyorsabb,legolcsobb,es legjobb megoldas neked.
A biztosításkötéshez kell a biztosítónak egy példány az adásvételiről amire megköti a biztit. (Cindy hol a picsába vagy ilyenkor,most kéne jártatni a pofád )
sisakom
De a vasúttól bármelyikünk behozza
a gond az (ez tegnapi info), h muszakiztatni csak ervenyes biztositassal lehet.tehat a legelso az,h biztositas kell.aztan johet a muszaki,majd az atiratas.csakhogy addig te nem tudsz biztit kotni,amig nincs a neveden.
DE! van egy hatalmas otletem.irtok egy uzembetartoit, gyors kotsz egy biztositast(interneten 5 perc),lemuszakiztatod,majd amikor akarod atiratod(akar 5 ev mulva) a nevedre.uzembetartoihoz nem kell eredetvizsga.ez a leggyorsabb,legolcsobb,es legjobb megoldas neked.