Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyok
Egy járható utat tudok, de az januárig felejtős..
Szólj ha itt vagy
Tesó nyomj már nekem egy pü-t. Hátha tudsz segíteni. Habár kiírom, hátha valaki okosabb nálam.
Nos eladtam a ducatót, papírok nélkül. Nos ki szeretném vonatni a forgalomból, de bontási igazolás nélkül nem engedik. NNa? Összes papír nálam. Olcsó megoldás érdekelne.
Érzed az Erőt, Mester?
Köszi! Tök jó a vas, de azért vannak apróbb hibák rajta. A bal oldalon van 1-2 mélyebb karc az oldalidomon, a faridom repedt hátul, a dekor lejött a bal oldalon, a fék rángatott,de megszűnőben van. Ezt vettem észre első körben. De csúcs a gép! Nem bántam meg! A dekoros megcsinálja a jövő héten.
A kapuhoz Qrai Ferinek van hozzáférése
www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D..." title="http://ize.hu/click.php?id=15401&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D..." target="_blank">http://ize.hu/click.php?id=154...
Forgalmi engedély száma is kell
Ha jó idő lesz lehet elnézek osztan harapok vmit a számládra
ez jó... amúgy nézzetek köpönyeghu-t rohadt jó idő lesz!
Mit nézzek a kapun?
Na ezt letelóztam neked tesó
friss szerződéssel mész,
az eladó szépen csendben marad,sunnyog
te kötsz új biztit,örülsz
bizositó v szinű utánna jár a régi biztinek rendszám alvázszám alapján
megkeresi az eladót,megpróbálja orál sexe kényszeríteni, DE
ő ir 1 levelet h az ő biztije a múlt évben szünt meg díjjnemfizetés miatt,és akkor még nem volt ez a rendelet,
és nem tudnak mit csinákolni vele
itt is van 1 kiskapu

Szóljatok a Blahán a pánsípos indiánoknak, hogy álljanak le az esőtánccal, mert ez már nem vicces!
Nagyon nem . . .
Ezért nézzen már utána valaki ügyfélkapun légyszi. itt a szám megint. UAN 855
Tesco túra.
Most meg elugrunk apósék. Majd jövök.
Babinéni csöőöőőőőőőő ! Mindjár jövöökk.
2009 04hó ba járt le. év állt 1,5 évet most februárig.
Ja ha nincs más az lesz Kecskemétig vonattal. és ti bevisztek.
De, így már lesz műxaki.
A bizt. kötés neten megy, nem ellenőriznek semmit. Így már el tud jönni.

Hogy utána hogy néz majd ki az átírás, ki mennyi pótdíjat fizet, vagy épp a dátum nélküli adásvételinél mi lesz ha pl. az előző tulaj egy 1,5 évvel ezelőtti dátummal jelenti vagy jelentette ki a mocit... Há az jó kérdés. kicsit necces. Egyébkéntmeg a bizti nem fizetésést a biztosítók lejelentik, és kivonják a motort autómatikusan a forgalomból Ez a polg. hiv, vagy minek a hatásköre...
Else tüntem...
Megjött ma az étkezési utalvány, oszt Tesci túra volt. Vettem melegétkezésiből sört, energia iralt, melegszenya krémet, szalámit, meg 2 zsömlét, hogy elfogadják az utalvány. Utána haza, oszt bealudtam.
Vasárnap éjfélre kell 6 könyv elemzése. Sűrű hétvége lesz.
Biztosítás na...
Másfél éve nincs rajta müszi...
Én az alábbit tenném:
Felvenném az eladóval a kapcsolatot, és elmondanám mizu... Kérnék egy meghatalmazást, és az Ő nevében megcsináltatnám a műszakit.
Ezután Netrisk.hu-n szerződést kötnék kötelezőre, és a személyes menüből kinyontatnám az igazolást, ami 30 napig jó.
A biztosítási különbözetet az eladónak a mai napig kicsengetném, és csáááá...
Vasárnap akinek van kedve jöjjön Üllésre. Falunap halfőző verseny motoros valami. A főző versenybe apósom nevezett, így talán még kaja is lesz.