nekem a t-home kuldott ki egy csekket 5, azaz ot forintrol ugy erzem ekkora osszegnel szemelyesen kell bemennem,odaadok a kislanynak egy 10 forintost,es megvarom a visszajarot.ha mosrcosan fog ramnezni,akkor kerem a panaszkonyvet.ha az o rendszeruk olyan hulye,h 5 forintrol kikuld egy csekket (kb 300ft-ba kerult a posta+ csekknyomtatas),akkor leszek olyan hulye,h visszakerjem az 5 forintot.DE mert en geci vagyok,megvarom,mig lejar,igy kesedelmi kamatot szamolnak fel.ugy okoskodom,h 2 Ft legyen a kesedelmi kamat.kivancsi vagyok,mit fognak csinalni,mivel elvben azt le kell kerekiteni.postara bemegyek,oszt befizetem?konkretan ranyomnak egy belyeget.vagy,bemegyek azzal is, es megvaro ma 3 Ft visszajarom tudom.tudom,kis ember kis harca ez,de amikor kikuldtek tevesen a 36.000Ft-os csekket,es be kellett fizetnem,felbasztak az agyam.ez kis elegtetel lesz...
Tárgy: fizetési felszólítás Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy távközlési szolgáltatásra vonatkozóan kiállított alábbi számla ellenértéke a mai napig nem került jóváírásra az Invitel Zrt. 10950009-00000005-04461543 számú bankszámláján. Kérjük, hogy 8 naptári napon belül szíveskedjen pótolni az elmaradást. Értesítjük, hogy jelen felszólításunk kizárólag a levelünkben részletezett számla díjtartozására vonatkozik. Korábbi, esetlegesen még ki nem egyenlített számláiról kollégáinktól kaphat bővebb felvilágosítást. Amennyiben tartozását időközben már kiegyenlítette, kérjük, levelünket tekintse tárgytalannak. Ezek is éhesek mán.
vizikrupli nem kell, de egyéb csere-bere jöhet.
Mondjuk nem tudok konkrét dolgot mondani. Biztos mert megvan mindenem
Megvan, kellene egy bőr naci, túrázós fajta. (186cm, 92Kg)
lefekszek én is mert nem tudom elolvasni a plakátot
Sorry, de nem
nincs magnó a kocsimba, a motorra meg nem tervezek
és nincs hifi-m sem, PC-n hallgatok zenét, tv-zek stb.
majd még gondolkodok én is
Mondjuk nem tudok konkrét dolgot mondani. Biztos mert megvan mindenem
Megvan, kellene egy bőr naci, túrázós fajta. (186cm, 92Kg)
Na jó majd 19-én megbeszéljük.