Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhhh! Lazultunk a kollégákkal! Basszus! Pacal,kakas,és marhapörkölt, aprónokedli,főtt krumpli,és kifőtt tészta! +rengeteg süti,bor,sör,miegymás! Elneveztek TOLÓMÉRŐNEK!
Asszem ilyen lesz a dobozok helyzete. Csak fel lettek akasztva, a konzolon még komoly munka van.
Véleményt, kritikát várok, lehetőleg olyantól akinek van a vason hasonló cucc.
Ezen a baszott nagy lukon nem jön ki a füst?
Ja, így könnyű!
Más kérdés hogy a donorgépemben is üres. Viszont ahhoz motor sincs. Szóval én nem tudok segíteni.
Hallod csináltál róla fényképeket hogy szedted szét. Ezt a bonyolult gépezet neked majd nagy fejtörést okoz CUBE.
Az a bovden qu laza volt a vidin,
Menyé.
Mentem falunapra bebaszni.
Na jó, majd este visszaolvasom.
Lemaradtam? nincs benne, vagy kivetted?
Este.
ŐŐŐ, ezért laza
Most pörögjetek máááááááááááááááááááááá
Nem vagyok profi,de az a bowden nem laza egy kicsit?
Na megjöttem. Nyugis hely, nem gáz megközelíteni. De adott kérdés lett. Lécci az eseményekhez írni, mert itt elég visszaolvasni.
Ha mi visszük a piát 1000ft + kér fejenként. Ami szerintem kicsit sik, de majd a többség eldönti. De még beszélek vele, próbálok alkudni.
Vacsira lehetne kérni marha pörit, körettel, savanyával 2000ftért. Én úgy gondolom, ez közepes, mivel elébünk rakják nem kell szutyakolni.
Ja pia. 1 sör nekünk ott 250ft fájna (Másnak 300) Ez csak viszonyítás képp. De hideg, helybe van. Van bor, üdítő stb.
Nos kérdés puhítsam még, és mi vigyük a szeszt, vagy mindenki ott iszik és kész.
Kaját vegyünk vacsira és ott süssünk é mi?
Bemásolom az eseményhez is hogy megtalálja mindenki.
EXUP vidit feltettem lessétek meg pls.
Ballószögöt megtaláljuk,szerintem,csak a GabiTanya kérdéses,de mostmár okés,hogy az Arany Jani utca körül van.Ott már elkecmereg az ember.Meg majd megbeszélhetjük,hogy ott a környéken találkozunk csoportosan,PL.: az Arany Jani és fő út sarok 11 óra vagy vagy...
Annyira nem félnek a motorosoktól, hogy találkozót is rendeznek nekik
Csak 1 hónappal később. Mint minden évben motorostalálkozók
Nem beparázni, Ballószög nem nagy település. Ha kell Kecskemétről ki tudlak vezetni benneteket Ballószögre, ott meg van ismerősöm aki megmondja merre tovább.....
Bocsi én nem olvastam ilyet,lehet,elkerülte becses figyelmem.
es a helyiek nem fossak ossze magukat,mikor meglatnak 20 motorost,koztuk olyat,mint ultras,v adam
Nem azt beszéltük h kecskeméten gyűlünk és onnan megyünk tovább?
rosszul emlékszem?
Hihi,különben erre a "helyiek megmondják",Hát erre nem mindíg lehet adni.
Sokan nem ismerik a saját településüket!Küldtek már el a francba,és tuti helyi volt az ember,mert a kúltúrkocsmából gyütt kiés még nem is nagyon volt bebaszva.
Aha,na így már szűkül a kör,hogy merre!
Elvileg az üres placc közepén van,csak nem mostani a felvétel.valószínű a főútról,vagy az Arany János utca felől lehet eljutni,de szerintem ki lesz táblázva a faluban,vagy a helyiek megmondják.
Szerintem majd Royal elmagyarázhatná 19 e előtt,hogy hova,merre,mert a fél banda összevissza fog keresgélni.Mondjuk a vasútállomástól vagy a falu központtól?!