Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja vizikrumplival fizetnék.
Te szaki. Az a faridom mennyit ér?
ez szerintem baromság, de jól hangzik.
olyan urban legend kategória
ez nagyon király
Ami most jó és játszom vele az tényleg az Assassin's Creed 2..tökéletes sztori, tökéletes grafika, tökéletes megvalósítás!
Volt régen egy játék! Azt hiszem a neve Shellshock volt,nem biztos hogy jól írtam. Az nagyon jó játék volt,mondjuk kb11 éve! Még Dos-os játék volt, Tankos! Az király! Azóta nem játszottam.
Üzenőfalon találtam
Tegnap délután, megállított a rendőrök, hogy az autómon, nincs elöl rendszám ( valójában az ablakban volt, mivel a egy padka letörte, tehát látszott...de ez nem zavarta őket), összevitatkoztunk, megbüntettek, én véletlenül a motorom forgalmiját adtam oda ( kicsit ideges voltam), erre a barom, MEGBÜNTETTE a MOTOROMAT, hogy nincs elöl rendszáma! Most mit tegyek vajon?
Láttam egy haveromnál.
Ez a pókemberes ugri-bugri nekem nem jön be.
Olyan komolytalan az egész. A Resident Evilt is ezért nem néztem még meg. Állítólag félelmetes az irányítása.
Nekem vagy kormány, vagy szigorú FPS, de az se mindegy milyen. Hihetetlen finnyás vagyok
Ne sokkold magad, csak ritkán találják el,az is véletlen !
Okés akkor fél szemmel lesem. A játékok mind jók, csak a kamerakezelés nem jött be meg hát igen, az irányítás
Áhhh nem írja ki. 32000
Előzmény
Normálatlan előrejelzők. Eddig 19.-ke napsütés, most már felhő.
Ok! Szia!
Tökéletes. Általában délig alszom. Majd csörgess meg ha közeledsz.
Most mennem kell( 21:50-ig le kell húznom a kártyámat.)
Szabin vagyok!
A nulla még mindig jobb mint a minusz
Neked mikor lenne a legjobb? Akkora ott leszek.
Szia! Sztem délelőtt semmiképp nem érek oda, kora du. órákban 2-3 körül. Jó neked akkor?
A játék jó csak macerás az irányítás.
Sanyi hány óra felé akarsz jönni holnap?(mert én most megyek éjszakára és reggel szoktam aludni valamennyit ha hagynak,és persze nem jön ez a buzi kéményseprő)
Most néztem meg. Nem az én világom, de teccett. Az asszonynak különösen. (a játékot nem ismerem)
Muszáj volt eladni?
Prince of Persia-t látta már valaki? Most állnék neki...de ha ratyi akkor kihagyom