Volt régen egy játék! Azt hiszem a neve Shellshock volt,nem biztos hogy jól írtam. Az nagyon jó játék volt,mondjuk kb11 éve! Még Dos-os játék volt, Tankos! Az király! Azóta nem játszottam.
Üzenőfalon találtam
Tegnap délután, megállított a rendőrök, hogy az autómon, nincs elöl rendszám ( valójában az ablakban volt, mivel a egy padka letörte, tehát látszott...de ez nem zavarta őket), összevitatkoztunk, megbüntettek, én véletlenül a motorom forgalmiját adtam oda ( kicsit ideges voltam), erre a barom, MEGBÜNTETTE a MOTOROMAT, hogy nincs elöl rendszáma! Most mit tegyek vajon?
Láttam egy haveromnál.
Ez a pókemberes ugri-bugri nekem nem jön be.
Olyan komolytalan az egész. A Resident Evilt is ezért nem néztem még meg. Állítólag félelmetes az irányítása.
Nekem vagy kormány, vagy szigorú FPS, de az se mindegy milyen. Hihetetlen finnyás vagyok
Sanyi hány óra felé akarsz jönni holnap?(mert én most megyek éjszakára és reggel szoktam aludni valamennyit ha hagynak,és persze nem jön ez a buzi kéményseprő)
olyan urban legend kategória
Tegnap délután, megállított a rendőrök, hogy az autómon, nincs elöl rendszám ( valójában az ablakban volt, mivel a egy padka letörte, tehát látszott...de ez nem zavarta őket), összevitatkoztunk, megbüntettek, én véletlenül a motorom forgalmiját adtam oda ( kicsit ideges voltam), erre a barom, MEGBÜNTETTE a MOTOROMAT, hogy nincs elöl rendszáma! Most mit tegyek vajon?
Ez a pókemberes ugri-bugri nekem nem jön be.
Olyan komolytalan az egész. A Resident Evilt is ezért nem néztem még meg. Állítólag félelmetes az irányítása.
Nekem vagy kormány, vagy szigorú FPS, de az se mindegy milyen. Hihetetlen finnyás vagyok
Most mennem kell( 21:50-ig le kell húznom a kártyámat.)