Lehet,hogy értetlen vagyok,de a pontos hely még mindíg nem világos,mert a pontos címet nem ismerem,nem írja sehol GPS sem.
Csak valami II.körzet 28. Az mi?Hol van ez a GÁBOR TANYA,MERRE?
Közbe tudok a motorral foglalkozni mert az helybe van. De alkatrészekért elmenni nem tudok mert csak vasárnap akkor zárva a boltok nagy ritkán szombaton is még ritkábban hétköznap tudok elmenni. Így mire megjönnek elment megint 1 csomó idő.
Nameg függ a neten mindig
Én épp szakdolgozatot kreálok. Könyvtárban vagyok.. Neeem, nme kocsma. Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár. Sok a néger egyetemista (rakás néger csajszi.. ) + kuss van mint egy kriptában... Bullliiii..
De, 20 perc oszt készvagyok, oszt itthagyom-e kiábrándító romokat.
Bár szép és új minden.Fullos az épület. 1,5 éve lett kész? Az olvasóterem teteje üveg. Természetes fény van. Kellemes még itt is a napsütés. (végre)
Ez 1 ilyen munkahely mert mikor dolgozok akkor is van időm mert forgatási ügyeletnél sok mindent nem kell csinálni csak ha baj van. De itt kell lenni érthető.
. Mámemé fénék . Még vonattal is lementem volna ha nincs motor de sajnos az amerikai imperialista disznók közbeszóltak a kék fehér zászlósokkal 1ütt(nem argentin ) és nem tudok menni. De legalább van időm összerakni és papírozni a motort.
Csak valami II.körzet 28. Az mi?Hol van ez a GÁBOR TANYA,MERRE?
Olyan sikerélményem van hogy még....
Lorenzo 320km/h áááááá
Nem kell még 1 portás jó pénzért?
Én épp szakdolgozatot kreálok. Könyvtárban vagyok.. Neeem, nme kocsma. Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár. Sok a néger egyetemista (rakás néger csajszi.. ) + kuss van mint egy kriptában... Bullliiii..
De, 20 perc oszt készvagyok, oszt itthagyom-e kiábrándító romokat.
Bár szép és új minden.Fullos az épület. 1,5 éve lett kész? Az olvasóterem teteje üveg. Természetes fény van. Kellemes még itt is a napsütés. (végre)
de amig dolgozik lesz ideje összerakni a motorját,és papirozni
Vagy ha én vezetem rádparkol...