Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem tudom pontosan, de nehogy már ne találjunk oda.
Lehet,hogy értetlen vagyok,de a pontos hely még mindíg nem világos,mert a pontos címet nem ismerem,nem írja sehol GPS sem.
Csak valami II.körzet 28. Az mi?Hol van ez a GÁBOR TANYA,MERRE?
Sikerült össze eszkábálnom az FZR AC-t az FZ felfogatásával.
Olyan sikerélményem van hogy még....
hol lesz az fzr tali?
Akkor :
Ne ezt mond, hanem hogy kivel kell inni, vagy kit kell megdugni?
Nincs felvétel sajnos ez 1 zárt kör külsős nem igazán jöhet mindenki valakinek a rokona. .
Lorenzo 320km/h áááááá
Ez a meló feküdne nekem
Nem kell még 1 portás jó pénzért?
Vigyek neked 1 hang gránátot tudod mekkora buli 1 ilyet eldobni a síri csendbe burkolt terembe.
Közbe tudok a motorral foglalkozni mert az helybe van. De alkatrészekért elmenni nem tudok mert csak vasárnap akkor zárva a boltok nagy ritkán szombaton is még ritkábban hétköznap tudok elmenni. Így mire megjönnek elment megint 1 csomó idő.
Nameg függ a neten mindig
Én épp szakdolgozatot kreálok. Könyvtárban vagyok.. Neeem, nme kocsma. Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár. Sok a néger egyetemista (rakás néger csajszi.. ) + kuss van mint egy kriptában... Bullliiii..
De, 20 perc oszt készvagyok, oszt itthagyom-e kiábrándító romokat.
Bár szép és új minden.Fullos az épület. 1,5 éve lett kész? Az olvasóterem teteje üveg. Természetes fény van. Kellemes még itt is a napsütés. (végre)
Ez 1 ilyen munkahely mert mikor dolgozok akkor is van időm mert forgatási ügyeletnél sok mindent nem kell csinálni csak ha baj van. De itt kell lenni érthető.
Ezt a pasast én nem értem,nincs ideje,dolgozik,nem tud menni sehová,
de amig dolgozik lesz ideje összerakni a motorját,és papirozni
Azaz.
Épp mondani akartam, hoy manitu mérges lesz és megbüntet ha ellenünkre teszel.
Vagy ha én vezetem rádparkol...
Na jó nem baszom el a ti szórakozásotok a nap táncot nyomom. . . . . .
Na lehet bejön amit mondtam 19 eső . akkor tovább táncolok. . . . .
en nem sztrajkoltam,de ami nem megy,azt nem eroltetjuk.meg nekem is kenyelmesebb ide irkalni,mint fenntartani egy honlapot:)
pontosan nekem is ez a gond. Kopott a karbim, és ha azt akarom, hogy egyenletesen menjen, sajnos sokat eszik. Ez van.
Ez hova rohanjon még mikor most törte össze magát
nagycucc. nekem januárban volt, oszt máá futni is tudok. habár még csak összeszorított fogakkal. )
Ja és szabadságot a palesztinoknak. . . .
. Mámemé fénék . Még vonattal is lementem volna ha nincs motor de sajnos az amerikai imperialista disznók közbeszóltak a kék fehér zászlósokkal 1ütt(nem argentin ) és nem tudok menni. De legalább van időm összerakni és papírozni a motort.