Ha komolyabb melót csinálok itthon akkor én is elhozom apám trafóját.
(1985-ben vette használtan,Hetra 100-as) (a súlya felér három ilyen játéktrafóéval és mégsem kell bele ventilátor)
Köszi, de ezt a helyén kell összevarrni, mert pozicionálva van. Haverom már csinálta vaktába, meg a horpaszt kiszedte belőle, de nem került jó helyre a fül. Majd akkor lehet megpróbálom az orosz cuccal, ha megvan apámnak...
Ja, ez a nős hasonlat mennyire ül
ha hosszú az udvarlás, alapos az előjáték, jó lesz a végkifejlet is - ha rögtön durrbele, akkor általában jön a pofáraesés
Lófej, csak én is most értem haza Horvátországból, egész nap autóban ültem
Eszék környékén is áll a földeken a víz, sok helyen még durvább, mint nálunk. Bátaszéken láttam összeomlott tanyát a város szélén.
Ok EzredesSándor elvtárs már csak pár óra Kibírod ne aggódj izgalmas lesz mint 1 új csaj az ágyban először finoman kipuhatolod mit szeret aztán adj neki.
Az a 10enezres trafó jó lesz neked, otthonra elég, és jól lehet vele hegeszteni (pedig elég gagyinak néz ki ) Jó és száraz pálca fontos.
Inverteres sztem tök felesleges, az csak drága, és könnyebb, de javítani horror ha elromlik, és már nem garis.
De inkább szereld le, amit gentelni akarsz!
1: elégecc ott fent mindent
2: függölegesen varrni nehezebb sokkal.
3: ha meg levetted, vidd el inkább a haverodhoz
Ui: nekem egy majd 30 éves magyar (Hetra100) trafó van, még jól műxik. Azt kaptam ballagási ajándékba 8. végén (1981-ben)
DE megint beszoptam,megáztam
(1985-ben vette használtan,Hetra 100-as) (a súlya felér három ilyen játéktrafóéval és mégsem kell bele ventilátor)
Cenzúrázott verzió a lóFEJ
ha hosszú az udvarlás, alapos az előjáték, jó lesz a végkifejlet is - ha rögtön durrbele, akkor általában jön a pofáraesés
Eszék környékén is áll a földeken a víz, sok helyen még durvább, mint nálunk. Bátaszéken láttam összeomlott tanyát a város szélén.
Inverteres sztem tök felesleges, az csak drága, és könnyebb, de javítani horror ha elromlik, és már nem garis.
De inkább szereld le, amit gentelni akarsz!
1: elégecc ott fent mindent
2: függölegesen varrni nehezebb sokkal.
3: ha meg levetted, vidd el inkább a haverodhoz
Ui: nekem egy majd 30 éves magyar (Hetra100) trafó van, még jól műxik. Azt kaptam ballagási ajándékba 8. végén (1981-ben)
bukó