Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A terasztetőn napoznak,nem mászok fel utánuk.
Bekatyantál cimbora?
simizd meg a cicákat
Látom tényleg mindenáron el akarsz jönni a talira!
Ez a fórum meg azért megy mert egyszerűen nem volt más.(Q sztrájkolni kezdett mindenféle alibi kifogásra hivatkozva és csak ez maradt )
Na most majdnem kiakadtam kurvára. Felkelvén látom, hogy hívott a főnöknő...na mondom bazmeg van. Hívom, mi a gond. Hát egy 20-as hiányzik. Nagy nehezen aztán kiderült persze, hogy nem Én vagyok a ludas...de azért így reggel felbasztam kicsit Magam.

ábrus írása szerintem mindent elmond erről az oldalról. Ez a fórum szerintem ma a legjobban pörgő FZR-es csatorna.
Azért megértjük egymást. (az a lényeg hogy fasza legyen!)
oks. én is így akartam mondani
Ha kihúzod a tengelyt és bent van a két csapágy között a cső akkor ne "csússzon lejjebb" hanem tartsa a helyén a két csapágy.
Rossi összetörte a motort, meg a bokáját, ha jól hallom.
Hogy a picsba esne ki?
Nekem most szorul kicsit, szóval húzósan illeszkedik, ráadásul ha meghúzom a tengelyt még jobban összeszorul. De mivel ez csak a csapágy belső perselyét szorítja össze legalább nem a csapágyat feszítem meg vele.
De a rendszámokat ne nézted meg.
Annyira hogy magától ki ne essen.
ha valakit érdekel
Moto Gp szabadedzés

A királykategóriának asszem vége,most jön a Moto2 és a Zöld(T)alma
Ja,tényleg.(meg kell csinálnod a csomagtartó merevítését hogy stabil legyen a doboz 19-re)
Megyek dolgozni te idióta!
én nem tudok oly szépen cizelláltan fogalmazni mint te.
de jól szóltál,
igazából én is valami ilyesmit akartam.
Elmentem szerelgetni, és épp azon gondolkodtam hogy vajon a belső hüvely (amiben fut a keréktengely) milyen szorosan illeszkedik a csapágyak között?
Te ábrus! Mi a túrót csinálsz ma délután?
Megyek megnézem a Gábor tanyát.
Jól eldumálok magammal.
De még lehet. Induló oldal.
Semmiképpen sem bántásként(mert a kezdeményezés jó) mondom hogy volt már ilyen kezdeményezés de egyszerűen nem működött tartósan (sajnos). Azt gondolom hogy nincs (már)olyan mennyiségű FZR (tulajdonos) aki annyira ragaszkodna a gépéhez és ne adná el (a lelkét) ha egy modernebb(vagy inkább úgy fogalmazok:másik) gépre ülhetne át. A társasági életre a lehetőség itt is adott már évek óta,a szervezés meg csak a tagokon múlik hogy ki-mit-és mikor csináljon. (19-én FZR tali csak szólok) Mivel nyitott fórum ezért bárki csatlakozhat(vagy csak egyszerűen beszólhat,vállalva hogy ) ide,ha segítség kell vagy alkatrész akkor itt is van mindig aki segíthet.
A frissen induló oldalatokon a legnagyobb hibának a TAGDÍJ szó említését látom (természetesen tudom hogy semmi sincs ingyen de szerintem kéne keresni erre valami más megoldást) ugyanis amíg van ingyenes alternatíva addig nem hinném hogy bárki is a fizetőst választaná.
Erre a "közösségre" nem igazán az jellemző hogy "tele van" sokkal inkább az hogy:ebben a hónapban nem fér bele sehogy,talán a következőben összejön rá.
Még egyszer mondom tényleg nem rossz szándékkal írtam ezeket és sok sikert kívánok ehhez a kezdeményezéshez (lehet hogy nemsokára valami hülye nickkel nekem is csatlakoznom kell oda mert itt esetleg csak magammal beszélgethetek,mert mindenki átment hozzátok) Sok sikert kívánva:ábrus
A discoveryn a suzuki története megy most kezdődött.
Na fasza! Kidobtad a papírt. Szép. Nem is érdemled meg hogy megmondjam még egyszer.Na jó,még most az egyszer legyen de eltenni ám! Ábrahám József 2421 Nagyvenyim Fő út 70 (a nagy Sárga ház az út végén de ez maradjon köztünk )
Egyébként nem haragszom ám mert én meg nemrég "véletlenül" kitettem ide a Tiedet hogy biztos megtaláljanak a Ferencvárosi Torna Club rajongó sporttársaid egy közös bulihoz.