Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Élőbe, még állatabb.
Utána még ráparkoltak egy Ducatoval...
Esetleg leves?
Tomi! A szomszédnál melóztak járdát csináltak és a kerítés előtt lefűkaszázták a dolgokat, csak egy kicsit átkalandoztak hozzám is és amit ültettem csodasövényt azt is kicsinálták. Lesz még abból valami?
Ne mond már a hungárián az első bukkanón felakad.
Asssztakurva nagyon komoly...ilyennel kéne Hungária körúton végig menni
Telóztam, holnap-holnapután mehetek melózni elvben!
És tényleg
És azt hiszi viccelek.
Azok a szép régi orosz trafók rakétát lehet vele indítani olyan ívet nyom.
Arra ez bőven jó. Olcsóbban nem láttam sehol.
A metróban láttam egy egész pici hegesztő trafót. Azon gondolkodtam, csak nem emlékszem az árára. Aztán lehet faternak van valami régi orosz elhozom, aszt kipróbálom azzal...
Hallod én úgy hallottam eltérítik felétek a pénzes postást nemsokára pont mikor az én pénzem viszi felétek . Na volt röhögni .
Á, csak taknyolni kell. Barátom karosszériás, ha komolyabban kell megcsinálja, csak ezt nem tudom oda vinni.
Csináltam néhány képet a felfogatásról. (ezt is kellene hegeszteni, mert a rezgéstól mindig elválik alul a hegesztés a segédvázon.)
De mennék melózni már...de megint esik ez a patkány...
Ha tényleg csak ilyen apróbb bizbaszokat akarsz hegeszteni akkor elég a barkács kategória. Meg lehet csinálni vele egy kertkaput vagy egy garázsajtót de folyamatos munkára nem alkalmasak mert túlmelegednek és állandóan lekapcsolja a hővédelem.
Nekem A legfelső van hegeszteni lehet vele de az áramerősségállító "mechanizmusa" elég hülye megoldás(primitív gyenge szar,ha megakad akkor nem szabad erőltetni)
Mondjuk sűrűn nem kell tekergetni. Ha komolyabban belemennél a hegesztésbe(vagy nagyon kezdő szinten taknyolgatnál) akkor inverteres trafót javasoltam volna de az 35e körül kezdődik.
Amit itt belinkeltem az elég jó ár(én 13,9e-ért vettem az OBI-ban három éve.
csurgatásnál nagyon jól megy a rezegtetés
hegeszteni még nem próbáltam. Vagyis próbáltam, ment is volna, csak nedves volt a pálca azért nem sikerült. egyébként jól tudok
32.000
Nem mondom hogy annyi a meló hogy nem érek rá ebben a formában hazudnék. De gondoltam ha aktuális lesz akkor előtte rácsörgök megbeszélni de akkor aktuális lesz és rácsörgök.