Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt már van: közösség
Itt van humor bunyó értekezlet. Ami ott nincs adam(görkoris)cindy de ahogy ismerem hamarosan oda is bepofátlankodik és mondja majd a hülye dumát " EZT IS KINÉZTEM MAGAMNAK"
mi van ott ami itt nincs?
semmi.....
Na ne komolytalankodjunk itt kéremszépen.
Ha azt hiszed ilyen könnyen megúszod akkor tévedsz.

Jogos
De akkor miért 1 aprilia van a képen és aprilia hangja is van . Nem értem ha fzr akkor az is legyen a nyitó oldalon . Kukacoskódóan hangzik de már csak ilyen vagyok ami nem tetszik megmondom . Ja és .
sziasztok
csináltunk egy fzr-es lapot, aki szeretne csatlakozni, nézzen be
www.yamahafzr.hu
Oh köszii... Igaz!
Sehogyse tood megoldani, hogy elgyere?
Estére sem? Egész szombaton forgattok? Estig?
adam cindy-t és a P071 Poti-t megverheted megengedem.
Reggelt!
Nebasz.. ! ! !
Oszt kit fogok megverni akkor
Francvba mááá!
Skacok megkaptam a forgatási rendet és mivel csúszásban vannak, a jövő héten és az utána lévő héten is forgatnak szo-v. A főnököm ígérete ellenére nem engednek el szabira így nem tudok részt venni a talin.
ábrus feladom a a hét elején csak küld már el privibe a címed mert kidobtam a papírt .
Jó reggelt.
Jó reggelt

Fasza kis melód van , de legalább van
Máris hazaértem!
Lehet pontozni a képeket? mert ha igen akkor: 1: -2: -3:
Jól mondja ábrus. No mára végeztem, irány haza!
Így képen jónak tűnnek de ez így nagyon csalós. Vinned kéne valakit akinek vagy ilyenje van vagy műszakilag otthon van ezekben,színre-szagra-ízre megmondja hogy mi nincs a helyén(évjáratok,típuskódok,különleges részek amikre figyelni kell az általános dolgokon kívül,szóval alapos típusismeret)
Sokan szaladtak már bele olyanba ami "szép volt és nincs nagy baja" ajánlatnak indult és pénztemető lett belőle.(a 600-ason nem különösebben problémás a kettes fokozat,az ezresnél viszont nagyon meg kell nézni)
Maga az FZR 600-750-1000 nem rossz választás HA jó állapotút VESZEL meg(szándékosan nem azt írom hogy fogsz ki) szóval nagyon fontosak a részletek. Akármelyiket is választod nagyítóval megnézni minden apróságot és nem elfogadni azt a dumát hogy: nem új motort nézegetsz,persze hogy van rajta hiba. (előrebocsátom nagyon ritka a jól karbantartott példány)
Jótanács:olyat keress amiben 17-es kerék van hátul! Vázat (ne szégyelld!)kegyetlenül átvizsgálni hogy mindenhol egyenesek-e az élek,szimetrikus-e a futómű és a váz mert később a javítása szinte lehetetlen feladat.
Ha sikerül venni egy jó állapotú karbantartott példányt akkor nagyon sokáig remek partnered lesz ha Te is törődsz vele.
Semmi nincs vele, ugyanúgy áll...no máni. Elvben hétfőn kapok fizut.
Már azt hittem Izsák... Na jól van csak vicceltem tudom Ballószögre megyünk.
Ácsi ácsi
/32415/ számú hozzászólás, "bármit"
Így nyugodt szívvel elmehet az ember és seggrészegre ihatja magát,úgysem fenyegeti az a veszély hogy holnap menni kell motorozni. . .
Aszonták ma már napsütés, erre még mindég esik. Noooooormááális?
Tényleg! Mi van a motorral?