Itt van humor bunyó értekezlet. Ami ott nincs adam(görkoris)cindy de ahogy ismerem hamarosan oda is bepofátlankodik és mondja majd a hülye dumát " EZT IS KINÉZTEM MAGAMNAK"
De akkor miért 1 aprilia van a képen és aprilia hangja is van . Nem értem ha fzr akkor az is legyen a nyitó oldalon . Kukacoskódóan hangzik de már csak ilyen vagyok ami nem tetszik megmondom . Ja és .
Skacok megkaptam a forgatási rendet és mivel csúszásban vannak, a jövő héten és az utána lévő héten is forgatnak szo-v. A főnököm ígérete ellenére nem engednek el szabira így nem tudok részt venni a talin.
ábrus feladom a a hét elején csak küld már el privibe a címed mert kidobtam a papírt .
Így képen jónak tűnnek de ez így nagyon csalós. Vinned kéne valakit akinek vagy ilyenje van vagy műszakilag otthon van ezekben,színre-szagra-ízre megmondja hogy mi nincs a helyén(évjáratok,típuskódok,különleges részek amikre figyelni kell az általános dolgokon kívül,szóval alapos típusismeret)
Sokan szaladtak már bele olyanba ami "szép volt és nincs nagy baja" ajánlatnak indult és pénztemető lett belőle.(a 600-ason nem különösebben problémás a kettes fokozat,az ezresnél viszont nagyon meg kell nézni)
Maga az FZR 600-750-1000 nem rossz választás HA jó állapotút VESZEL meg(szándékosan nem azt írom hogy fogsz ki) szóval nagyon fontosak a részletek. Akármelyiket is választod nagyítóval megnézni minden apróságot és nem elfogadni azt a dumát hogy: nem új motort nézegetsz,persze hogy van rajta hiba. (előrebocsátom nagyon ritka a jól karbantartott példány)
Jótanács:olyat keress amiben 17-es kerék van hátul! Vázat (ne szégyelld!)kegyetlenül átvizsgálni hogy mindenhol egyenesek-e az élek,szimetrikus-e a futómű és a váz mert később a javítása szinte lehetetlen feladat.
Ha sikerül venni egy jó állapotú karbantartott példányt akkor nagyon sokáig remek partnered lesz ha Te is törődsz vele.
http://youtu.be/Axk9HoMpcjk
semmi.....
Ha azt hiszed ilyen könnyen megúszod akkor tévedsz.
Jogos
csináltunk egy fzr-es lapot, aki szeretne csatlakozni, nézzen be
www.yamahafzr.hu
Sehogyse tood megoldani, hogy elgyere?
Estére sem? Egész szombaton forgattok? Estig?
Nebasz.. ! ! !
Oszt kit fogok megverni akkor
Francvba mááá!
ábrus feladom a a hét elején csak küld már el privibe a címed mert kidobtam a papírt .
Fasza kis melód van , de legalább van
Sokan szaladtak már bele olyanba ami "szép volt és nincs nagy baja" ajánlatnak indult és pénztemető lett belőle.(a 600-ason nem különösebben problémás a kettes fokozat,az ezresnél viszont nagyon meg kell nézni)
Maga az FZR 600-750-1000 nem rossz választás HA jó állapotút VESZEL meg(szándékosan nem azt írom hogy fogsz ki) szóval nagyon fontosak a részletek. Akármelyiket is választod nagyítóval megnézni minden apróságot és nem elfogadni azt a dumát hogy: nem új motort nézegetsz,persze hogy van rajta hiba. (előrebocsátom nagyon ritka a jól karbantartott példány)
Jótanács:olyat keress amiben 17-es kerék van hátul! Vázat (ne szégyelld!)kegyetlenül átvizsgálni hogy mindenhol egyenesek-e az élek,szimetrikus-e a futómű és a váz mert később a javítása szinte lehetetlen feladat.
Ha sikerül venni egy jó állapotú karbantartott példányt akkor nagyon sokáig remek partnered lesz ha Te is törődsz vele.