Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tűisztul a ruha
Vitatkozzunk
Indul az olajháború
19
Emlékeim szerint snoopy, bagoly, még lemaradt
Ez nem gagyi olaj sztem!
Ok, várom a jelentkezésed.
Az idő necces, most haza pestrű akkora eső volt, mint állat. Ha egy ilyen elkap, mexxijjuk.
Még nem szóltak.
Ezért nincs időd pézt keresni
Én tavaly beleraktam a fzrbe, de ki is kellett cserélni mert szar volt.
Verik a németek a fejit. Ezt szereti
Bowdenes kuplungja van? Mijez különben?
Egy kérdés. Ha haver az R6-ba liqui molly racint 4t-t tett bele 10w50-et az jó? Én nem tudom de szerintem ez a liqui molly nem egy túl jó olaj...ezt csak ilyen átmosásra szokták nem?
Borzasztó lassú lett a gépem! Megint van valami vírus?
Viccelsz?Nemrég rakta fel ide 1 mester a címét!
Vagy menekül a focisták elől vagy már rég agyonverték
Igaz, nekünk mindig azt mondják,"b@zmeg ti csak ott ücsörögtök, és csajoztok naphosszat, ezé pézt adni?
A f@szt, itt ÉN dolgozom egyedül és mégis Nekem nincs pénzem sose. Ez hogy a picsába van ez?
Mi van Ultrassal? Má hiányzik
Ha kész lesz, igen. Nagyon kíváncsi vagyok rá! Még soha nem mentem ekkora géppel!(Mármint motorral!)
Tavaly február óta több mint 20000hsz. Gratula skacok. Látszik mindenki éjjel nappal dolgozik? meg motorozik.
Akkor a túrára már azzal jösz? Király vagy!
Hát ez az! Nem nagyon rajongok a gondolatért sem, de most azt hiszem be kell fognom a szám otthon,nagyon jó fiú leszek.
Otthon is így örültek?
Jelentem megvolt a próbakör.
A píííz megvan, csak a papírok várnak intézésre,holnap megyek fel meghatalmazás,miegymást intézni, és ha készen van akkor lesz az ENYÉM! Elvileg jövő hét folyamán sikerül minden. Huuhh!
A szent cél lebegjen előtted. Legalább megtudod milyen utazni buszon, nem csak vezetni.