Kicsit ezer fele figyelek most...ki az aki szombaton netkávézóba jár?...nem hagynak Ben 10-et nézni - tudom ám, hogy most meg majd fizetheti a dolgokat...nem vagyok Én ám olyan
Ki basszus,alig győzlek visszaolvasni benneteket pár nap alatt jó sokra értetek,
szegény postásoknak is meg kell valamiből élniük,! és ezek ti vagytok,
a kuplungomról annyit szeretnék neked mondani h megoldódott a rejtély :
igaz minden a gyári értéken belül volt /amit töled kaptam,köszke/
de a rugó volt elgyengülve, mióta összeraktam nem nagyon szálltam le róla ,csak ha esett
csak avégett tettem fel a képet, h lássátok, h egy kemény menet után, mikor meleg a gumi, mennyire tapadós. Összeszedi magától a kavicsokat.
Bezzeg a K5-ön most szar D207-esek vannak fent, méghozzá jó régiek. Olajozva volt a gumi, tehát nem repedt el az évek során, de attól még szart sem tapad. viszont megjárom vele olaszországot. Idén már nem lesz cserélve rajta semmi.
Ki vagy esve a képből macskás!(pont arról volt szó hogy a sisak is eljön annak idején sima küldeményként 990-ért és nem is volt 2 kiló de Ultrás mondja hogy a gyökér liba beixelte a papíron még a légipostát és az amerikai vámvizsgálatot is az ukrán-svájci határon a sugárkapu alatt,nehogy a posta járjon rosszul )
Milyen "elmegyek "gombot kell nyomogatni?
Honnan rendelted a rugót?
szegény postásoknak is meg kell valamiből élniük,! és ezek ti vagytok,
a kuplungomról annyit szeretnék neked mondani h megoldódott a rejtély :
igaz minden a gyári értéken belül volt /amit töled kaptam,köszke/
de a rugó volt elgyengülve, mióta összeraktam nem nagyon szálltam le róla ,csak ha esett
Na azért annyit elárulok, h 4-5 FZR-t vehettem volna ebből a pénzből.
Bezzeg a K5-ön most szar D207-esek vannak fent, méghozzá jó régiek. Olajozva volt a gumi, tehát nem repedt el az évek során, de attól még szart sem tapad. viszont megjárom vele olaszországot. Idén már nem lesz cserélve rajta semmi.