Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert én ilyenkérdezgetős vagyok! AZÉRT.
no elkuldtem a matrica keszitonek a mereteket,hamarosan jon a matrica,es rakom fel az ulespupot.ilyen lesz ni

Az első boltba rendeltem ami az utamba esett.Miért kérdezed?
Milyen "elmegyek "gombot kell nyomogatni?
Kormány?
Nem nagyon szokott ez rejtély lenni mert sok lehetőség nincs.
Honnan rendelted a rugót?
1 lityi! én nyertem!
Idáig ha jól számoltam 16.
Hát ha esik akkor persze hogy leszállás van,csak az a kérdés hogy milyen messze.
Tessék már nyomkodni "az elmegyek az eseményre" gombot kedves fórumtársaim akik még NEM tették meg!
Kicsit ezer fele figyelek most...ki az aki szombaton netkávézóba jár?...nem hagynak Ben 10-et nézni - tudom ám, hogy most meg majd fizetheti a dolgokat...nem vagyok Én ám olyan
Ki basszus,alig győzlek visszaolvasni benneteket pár nap alatt jó sokra értetek,
szegény postásoknak is meg kell valamiből élniük,! és ezek ti vagytok,
a kuplungomról annyit szeretnék neked mondani h megoldódott a rejtély :
igaz minden a gyári értéken belül volt /amit töled kaptam,köszke/
de a rugó volt elgyengülve, mióta összeraktam nem nagyon szálltam le róla ,csak ha esett
Ja. Olyan gazdag hogy a bank adott kölcsön Neki.(tessék emlékezni a régebbi hsz-ekre is ne csak az öttel ezelőttire kvfőzős rendszergazda úr)
Az komoly. Hai Te ilyen gazdag vagy? 5.-én elhozod a sportmotorklub találkára?
Mondjuk ebből kiindulhatsz.
4-5 olyan áru mint az enyém, vagy olyan mint mondjuk ultras-é?
Nos megtudtam: az FZR 400 rendelhető volt Németországban és 1990-ben 13.800 DM, 1993-ban 14.900DM volt az ára.
nem mondom el, hátha van itt apehos, vagy ismerőse, azt jönnének kopogni az ajtómon jövő héten.

Na azért annyit elárulok, h 4-5 FZR-t vehettem volna ebből a pénzből.
Videót is kérünk róla, a hangjáról főleg!
csak avégett tettem fel a képet, h lássátok, h egy kemény menet után, mikor meleg a gumi, mennyire tapadós. Összeszedi magától a kavicsokat.

Bezzeg a K5-ön most szar D207-esek vannak fent, méghozzá jó régiek. Olajozva volt a gumi, tehát nem repedt el az évek során, de attól még szart sem tapad. viszont megjárom vele olaszországot. Idén már nem lesz cserélve rajta semmi.
Olyasmi. 1-2 alap dolog bizti befér mindekinek
Szerszámosláda alakú sátrat?
Ki vagy esve a képből macskás!(pont arról volt szó hogy a sisak is eljön annak idején sima küldeményként 990-ért és nem is volt 2 kiló de Ultrás mondja hogy a gyökér liba beixelte a papíron még a légipostát és az amerikai vámvizsgálatot is az ukrán-svájci határon a sugárkapu alatt,nehogy a posta járjon rosszul )
20 kilóig 2 ezredes és idő garantált !csak igy kell kérni
Ugye? Mondjuk azért ha bedobtok 1-2 szerszámot és feltuningoljuk a mocc-t kicsit nem leszek haragos