Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem . Jó az eredeti tükörtartóra.
Az fzr-re?
Ledobod a fejidomot róla?
Hát ezt a rohad bandát nem kaptak eleget a déáknál még a himnuszunkat is megsértik. .
mit tippeltek a magyar német meccsre?
ezt vettem.

Kb 7.30 Mol kút. Ha változik csörgök.
az oldalon a heti akciókat kell figyelni van 1 ilyen menü
Upsz ezt benyaltam.
Ööö, ezt most miből gondolod?
Nem viszek senkit.
Csakhogy lássátok mekkora császár király isten csávó vagyok szólok előre hogy a bembo boltba nagy akciók lesznek ruhákból összehaverkodtam a tulajjal minden héten más fajta ruha pl jövőhét kesztyű utána kabát 3ad áron lesznek van nagyon fasza speed csizma 25 helyett 15 és lesz túra 9000 ft kúrva jól néznek ki. Figyeljétek a honlapot mert ott írják ki mikor mi lesz.
http://bembomotor.hu/
Úgy jöttem haza Pesttől.
aha az nemjó lehet felhabzik
Az Ömvén ott drága 4500ft 1l 10/50.
Télleg ráöntöttem az ásványira a szintetikust. Gáz?
Szájkaratés pókfóbiás!
Azt már most buktátok
De itt vagyok épen és nem szabadultok tőlem.
Gyúrunk a 40 000 -re

8714
Nem mentem mamutba mert nem mentél volna haza hanem a balesetire P071574569765vhw6.
A németeket megkergettük és kiosztottunk pár maflást de nem adták olcsón. Aztán jöttek a droidok és velünk fogocskáztak.
Sztem az extraszűz oliva a legjobb. De inkább egy kis desznyózsír
Jó, én mondjuk nem értek hozzá! Nem hallottam rosszat róla, mellette elég drága is. Persze ettől még lehet hogy nem a legjobb.
Bejártam ma 3 motorosboltot szimering sehol de vettem tükrütököt és eü csomagot a gumicsajt elfelejtettem mert késésbe voltam a nácik elleni bunyóról és már máshol járt az eszem.
Ja 20, mert Emre is ketten jön.
Na akkor kezdjük, szórakoztok velem ezért mindenki kap 1
Na itt vagyok csak basszátok meg ennyit nem írtok egész héten összesen mint ma szófosásotok volt alig bírtam visszaolvasni.