Na helló szia szevasz mizujs skacok kora reggel már toljátok a dumát 1000rel én már kifestettem 1 40mhosszúx1mszéles es folyosót megcsináltam a havi áram összesítőt 23villanyóra van itt és nem számítógépes a rendszer.
Jó.
Nincs véletlen km óra kihajtód eladó? Szereztem egy FZ-ét kölcsön, hogy jól mér-e azzal, de nem lehet rátenni, más a méret, a köröm...
Az 2,75-öt fordul a kihajtáson (1 tengely fordulatra) az enyém meg 2-t se - ezért mér durván alá.
Vagy hol nézzek ilyen vackot? Péz nem számít, csak olcsó legyen.
Azért Téged kérdeztelek először. A sisak maga kegyetlen jó,alig van benne szélzaj és hihetetlenül könnyű. Csak szenvedés a szemüvegem szárát beküzdeni felvételkor. (vékony,keret nélküli gyenge sz@r és félek hogy eltörik)
Majd talin megnézed.
191km 11l benzin. Vegyes tempó. Odafele klappolt, ment mint állat. Néha elejti az alapjáratot, és hazafele néha befulladt. De ráfogom az esőre. Jó és kész. Nincs véletlen sportszűrőd?
Körtepálinkás,ki vette Lidl-ben a felnyitható sisakot?Szombaton néztem,elég gyengének tűnt a plexije,igaz adnak hozzá tartalékot.Viszont vettem egy sisakbeszélő szettet,hogy az asszony ne a bukómat csapkodja,ha meg akar állni. Rá lehet kötni Andikát is,mindketten hallhatjuk,merre vezet félre!
Nincs véletlen km óra kihajtód eladó? Szereztem egy FZ-ét kölcsön, hogy jól mér-e azzal, de nem lehet rátenni, más a méret, a köröm...
Az 2,75-öt fordul a kihajtáson (1 tengely fordulatra) az enyém meg 2-t se - ezért mér durván alá.
Vagy hol nézzek ilyen vackot? Péz nem számít, csak olcsó legyen.
Most ránéztem reggel, tiszta sár megint moshatom... ez az előny az idomos motornak, nem keni úgy össze magát.
Majd talin megnézed.
Ha neked nem válik be hosszútávra, megnézem talin.
Gábortanya egyik útvonaltervben sem szerpel