Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de most mi van akkor? Mitől függ a döntés?
Majd ha nálam lesz akkor biztos,de jó esély van rá!
Na mesélj sanyikám, no most akkor ezres vagy?
Holnap viszem fel a cuccot Dunaújvárosba,sajnos busszal kell mennem, mert az költséghatékony.
Akkor most a Sanyi literes? És most berúgott örömébe? Vagy szííja a gázolajat?
Miért kérded? Fidesz? Á meló volt.
Az indán 58:57-nél van.
Lehetőleg ne most nézd meg magad hogy tényleg Te vagy-e!
Szólalj már meg,ne kelljen már kiékelni az F5-öt!
Te voltál a kiscsávó fehér mintás ingben aki táncolt a sárgaszoknyás csajjal?
na majd juniban megmérkőzünk gábortanyán. ezt már nem bírja a becsületem.
az öreg róka, a fiatalsággal szemben.

nundzsáku, és 3 hegyű kések nélkül, csak a puszta ököl útján, az első vérig.

najó nem, igazából nyuszi vagyok, és csak a szám jár, mint egy kutyának.
indavideó-n fenn van, ha meg akarod keresni
Látom nem vágod a dolgot de nem baj!
hülyítelek? miért hülyítenélek.. nekem attól mér jobb, h hiszed-e vagy sem, hogy én szerepeltem az üvegtigrisben?

Egyszerűen hidegen hagy, de sztem téged is, mert velem, vagy nélkülem, megfogod még azt a filmet nézni vmikor, és én is... és nem magam miatt, hanem mert baszottul jó film.

Gábor tanyán már jártam! Jó hely... majd akkor úgy tervezem, hogy legyen benne egy kis pályázás is, és kiugrom majd a tanáyra is talira.
Ééén? Soha sem baszogatnálak
Sajna nem jön össze mert melózok úgy néz ki de ha eltudok szabadulni akkor leugrok 1 kicsit
Nehogy most nekiállj b@szogatni!
Hülyítesz! Most nehogy már azért nézzem meg 126-odszor mert nem voltál képes felrakni egy képet magadról! Még az is lehet hogy nem te vagy csak mondod!
Mert Ádám Cindyről még el tudnám képzelni hogy szerepel valami lábgomba vagy hashajtó reklámban de róla van kép!
be volt zárva teljesen az exup alapjáraton és kis fordulaton dadogott 3500 nál kezdett húzni,meg az alapjáratom is egyenlőtlen volt. Kinyitottam fél cm rel
hát hogy a pi****be ne lenne, és még én ne legyek kemény?

Egyébként, nem fogjátok elhinni, de benne vagyok az Üvegtigrisben. A lagzis résznél a majdnem kopasz kis ázsiai én vagyok, még annak idejénről.
Olvassál vissza gyorsan tegnap estére!
Hát Itt
Leírnád, hogy mit szakértettél meg rajta pontosan?