Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oregem,mennyi erveghuvely
Azért sikerült de nem baj.(kifelejtetted a hőfokkapcsolót a körből) ha úgy lenne kötve ahogy írtad akkor mindig menne.
búcsúzunk az fzr-től.
na igy mar egyertelmu.a 250-es is belpiacos,a tied is.akkor itt a bibi.a ventinel nezd meg a csatlakozot.v ha az jo,akkor az abrus altal emlitett gombanal lesz a bibi.
Elment vásárolni MINDENT!
Na ha ennyire unatkozol segíts Nekem eladós akármit írni. Persze nem akarom eladni, tehát olyan áron kínálom, amiért tényleg megérje Nekem is, hogy elviszik. Vizsgával, új gumikkal. Esetleg az exup és a kuplung is meg lesz csinálva, bár az apróság szerintem, menettulajdonságokat nem befolyásolja
nem akarok hulyeseget mondani,de mintha a venti direktbe lenne kotve az akksihoz.ezt onnan veszem,h mikor en csinaltam egy kapcsolot a 250-esre,akkor azt barmikor felkapcsoltam,mukodott a venti.fuggetlenul a gyujtastol.es ha az a csatlakozo lent a ventinel zarlatos,onnantol egyertelmu,h mi a hiba.
Úgy látom Ultras kollega el van foglalva a guminővel.
És mielőtt küldené
Hangosan röhögök a kávézóba egyedül, hogy Te mekkora makk vagy ábrus
Továbbmenve megállok egy kislány mellett az úton (16 év körüli) és kérdem hogy mennyiért lehet egyet(ja nem is,az nem akkor volt) szóval hogy merre van ez meg ez LOL
Fúú ott van Helvécia is! Megjártuk Helvécia alsót-felsőt-hátsót-középsőt-elsőt és akárkit kérdeztünk senki sem tudta megmondani hogy merre van Helvécia és a Kossuth Lajos(vagy valami ilyesmi)utca.
Mindenki azt mondta hogy nem helybéli! Nagyon kemény volt
Kérdem a biciklit toló nőcit hogy merre van a Kossuth Lajos utca,erre gondolkozik és bedobja hogy itt nem tud ilyet. Mondom Helvécián vagyunk egyáltalán? Nem ez Helvécia alsó,menjünk az úton tovább és arra kérdezősködjünk. Két km-rel arrébb megállok egy öreg tintás mellett az utcán és megkérdezem ugyanezt,erre bedobja hogy Ő nem ismerős erre. Továbbmenve megállok egy kislány mellett az úton (16 év körüli) és kérdem hogy mennyiért lehet egyet(ja nem is,az nem akkor volt ) szóval hogy merre van ez meg ez Ő közli hogy nem ismerős errefelé.Jó akkor hol egy kocsma? Nem tudja.
Meglett a kocsma,megállok,kérdem előtte a Ladás utánfutós faszit hogy .....erre:én nem tudom kérdezzek meg valaki mást. Kész voltam.De aztán meglett. (összetartó népség)
Szerintem Ő már ezer éve is tudta, hogy mi kell Neki, mi kell az emberiségnek. Ezért lett biztosítós!
Dehogy vagyok csak véletlenül megláttam hogy Ádámunk már 2008-ban tutira tudta hogy mi kell neki!
ábrus ma nagyon kötözködős hangulatba vagy

Te fradista, tényleg benézel?
Azt mondta kint megpróbál netet szerezni hát had legyen neki is egy kis téma!
ne cikizzed, most nyaral. majd ha hazajön kap
.
Ki is mondta hogy kíváncsi lenne hogy hogy is mehet egy ezres?
Kicsit nagyítottam rajta, hogy lehessen látni Kecskeméthez képest az elhelyezkedését.

Itt érdemes megnézni a dátumot!
ja térkép kell
moment
Ez jó lesz?
Nem megy.