Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted nem sok a különbség? Kis naív.
Utóbbira gondoltam...
Már kezdtelek hiányolni.
kinek kellett 18-as gumi?
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Röhögnek, és néznek, mikor ötödszörre viszik el a bajnoki címet...
Ezt a lehető legjobb szándékkal kérdezem:mentél már jóval erősebbel?
Szia! Hazaértem! Megemlítettem, nem reménytelen. Nagyon korrekt a gép,tetszik. Kíváncsi vagyok a véleményedre, szted mennyit kell dobni rá hogy ezen a nyáron használni lehessen?
Hogy igazából nem akarod eladni.
De ha eladnád mit vennél helyette?
Nem ültem rá egyenlőre és alapvetően ezt írtam a srának is, hogy nem az ereje kéne...hanem az állapota, hogy szép tiszta, csili vili, nem karcos nem dzsuvás, rozsdás, tódozott-fódozott .... meg hát az a yoshi kipuff se szól szarul...nem hiszem, hogy annyit számítana az a 110-en pár lóerő az én 40-45 lóvammal szembe...tovább húz, mint az enyém, de kb. ennyi szerintem. Az állapota amibe szerelmes lettem...
Most a kormánycsapkodásra(szitálásra) gondolsz,vagy pattog az eleje?
Na itt vannak a híres dábráceni szurkolók a többi csapat szurkolói rajtuk röhögnek.
No akkor szeretnék segítséget kérni. Felteszem az apróba a motort...durva áron, hogy csak akkor adjam el, ha "relatíve jó árat kapok érte". Miket lehet írni egy ilyen eladási szösszenetbe.
És meddig húzattad egyesben?(sokkal gyengébb volt mint a Tiéd?)
Amúgy meg Te választottad nem?
Üdv mindenkinek!
Mondjatok már vmi okosat az első (fordított) villámra, mitől van, h sima úton is úgy rázza az elejét, h kiesik a tömés a fogamból?!
Ja, mellékesen: csúszóperselyek újak, összes szimmering új, olaj cserélve (5W), ráadásul rugó előfeszítés 5. állásban van. Gyári beállítás 4. Remélem, tudtok segíteni....
Üdv.:
B
. . . nem is figyeltem .
Kapkodva írok, mindig régen az 1 ujjas irkálás volt most már profi géppuska ujjú lettem és 10 ujjal írok. Kaptam a stábtól 1 új logitech billt és még szoknom kell hogy csendes és nem csattog mint a szelepeim.
Balfék.
Tiédet tudtam, de mosán tudom, hogy a Ultras miatt hová kell menni
Én is tudom
3 óra alatt lenn vagyunk. Ha 6-7 körül startolunk 10 körül mi is ott vagyunk. Kis pihi, majd ebéd. Utána gurulás valamerrre 5-től ivás hajnalog, majd IHB, másnap Qva másnaposan számolgatás, hogy a véralkohol szint tompulásával szabad-e elindulni... könnyes búcsú, és újabb 3 óra. Azért nem Románia vazeee... csak Debrecen. Tudod, kondások...
Ez pofátlanság hogy a 31e. hsz-t is flame-elted!
súgok: még
ultras vs. magyar 1:0
MÉG akart lenni
Figyelj már pösti gyerek mi lesz veled vidéken a találkozón ott minden sarokban téged néz 1 pók hogy rád ugorhasson és kiszijja a véredet.
Milyen méz?
Szerintem ez a bankrablás nem olyan rossz ötlet... Nekem mondjuk kellene alaphangon olyan 30 millka...de persze ha több akkor nem szomorodok el. Neked mennyi kéne?