Szia! Hazaértem! Megemlítettem, nem reménytelen. Nagyon korrekt a gép,tetszik. Kíváncsi vagyok a véleményedre, szted mennyit kell dobni rá hogy ezen a nyáron használni lehessen?
Nem ültem rá egyenlőre és alapvetően ezt írtam a srának is, hogy nem az ereje kéne...hanem az állapota, hogy szép tiszta, csili vili, nem karcos nem dzsuvás, rozsdás, tódozott-fódozott .... meg hát az a yoshi kipuff se szól szarul...nem hiszem, hogy annyit számítana az a 110-en pár lóerő az én 40-45 lóvammal szembe...tovább húz, mint az enyém, de kb. ennyi szerintem. Az állapota amibe szerelmes lettem...
No akkor szeretnék segítséget kérni. Felteszem az apróba a motort...durva áron, hogy csak akkor adjam el, ha "relatíve jó árat kapok érte". Miket lehet írni egy ilyen eladási szösszenetbe.
Üdv mindenkinek!
Mondjatok már vmi okosat az első (fordított) villámra, mitől van, h sima úton is úgy rázza az elejét, h kiesik a tömés a fogamból?!
Ja, mellékesen: csúszóperselyek újak, összes szimmering új, olaj cserélve (5W), ráadásul rugó előfeszítés 5. állásban van. Gyári beállítás 4. Remélem, tudtok segíteni....
Üdv.:
B
Kapkodva írok, mindig régen az 1 ujjas irkálás volt most már profi géppuska ujjú lettem és 10 ujjal írok. Kaptam a stábtól 1 új logitech billt és még szoknom kell hogy csendes és nem csattog mint a szelepeim.
3 óra alatt lenn vagyunk. Ha 6-7 körül startolunk 10 körül mi is ott vagyunk. Kis pihi, majd ebéd. Utána gurulás valamerrre 5-től ivás hajnalog, majd IHB, másnap Qva másnaposan számolgatás, hogy a véralkohol szint tompulásával szabad-e elindulni... könnyes búcsú, és újabb 3 óra. Azért nem Románia vazeee... csak Debrecen. Tudod, kondások...
Szerintem ez a bankrablás nem olyan rossz ötlet... Nekem mondjuk kellene alaphangon olyan 30 millka...de persze ha több akkor nem szomorodok el. Neked mennyi kéne?
http://www.kepesmotor.hu/sport...
De ha eladnád mit vennél helyette?
Amúgy meg Te választottad nem?
Mondjatok már vmi okosat az első (fordított) villámra, mitől van, h sima úton is úgy rázza az elejét, h kiesik a tömés a fogamból?!
Ja, mellékesen: csúszóperselyek újak, összes szimmering új, olaj cserélve (5W), ráadásul rugó előfeszítés 5. állásban van. Gyári beállítás 4. Remélem, tudtok segíteni....
Üdv.:
B
Tiédet tudtam, de mosán tudom, hogy a Ultras miatt hová kell menni
ultras vs. magyar 1:0