Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudok semmiről. Mokor és hol?
talalkozo:)
Akkor felhívnám a figyelmedet a 31200. hsz-ra
Békéssanyi mától:
már csak 7 és fél óra meló!
Sziasztok. A tegnap esti exup szakértés meghozta a várt eredményt. Nagyon állat a gép
Ezt nem is Tőled kérdeztem. A következő kérdésem az lett volna kszuantól hogy Babettája esetleg?
nem hiszem, hogy eljönne, de azért reméljük...ott a szerelőműhelybe állt egy kurvajó suzuki mocc pálya idomokkal, max azzal eljön
Most velem szívódsz?
Macskád van?
Bagollyal mi a túró lehet,lát már annyira hogy megnézze a térképet és el tudjon jönni? Ja persze motorja sincs. Ilyen alibi kifogást! De hát kérjen kölcsön egyet b@sszameg!
Ugyan legfeljebb nem mondjuk meg az igazi helyszínt
Nekem egész évben nem fogyott el annyi
És jössz vagy mi lesz? (tudom lejárt a műszaki és mert kéne gumifékbetétolajláncjogosítványátírásdolgozomszülazasszonyvigy
áznomkellaszomszédteknősbékájáraezért mennék én de ugye )
Bizony, ezt Én is így érzem!
na lementem,szerelgetem kicsit az autot is,majd kesobb me gvisszaterek
Azért mert javasoltam hogy a Méraytól rendeld meg. AZÉRT! (ezt Ultrástól tanultam )
pff,ez 2. az elso,mikor leszoltad a motorom,most az ulespupom,el se merek most mar menni a talalkozora
Érzem hogy engem nagyon meg fognak verni a találkozón Ahány embernek már eddig beszóltam!
Én meg válaszolgatós
Na jó,nem is béna!
egy fenét vagyok gazdag. Sulis vagyok, anyámmal élek, és van egy munkahelyem kb 1 éve. Tedd össze, az apehosok sem szarakodnak még, kajára meg ellakásra kb csak a felét kell elköltenem havonta, mintha egyedül laknék, nem bulizok, nem iszok, nincs más pénzfaló hobbim, mint a horgászás, vagy a modellépítés..

Szóval gyüjtögettem, és ha nem lettem volna türelmetlen, és nem vásárlom be az FZR-t, akkor már május elején megvehettem volna, anélkül, h kölcsönkértem volna anyáméktól.
Szerintem béna.