Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez a jó hozzá állás.
Jajj milyen vagy, különben is Én viszek sátrat, nem vagyok kényespicsa szerintem kolbászt is meg szalonnát is viszek sütni, egy keveset! De Ti falusiak bizti tudtok hozni finom kolbászt. Kenyeret meg tudunk venni.
Aztán este mindenki lefekszik és reggel arra ébred hogy mintha nem úgy működne a gépe mint eddig,a Tiéd viszont furcsamód egy éjszaka alatt megjavult és tökéletes lett.(és csak Te hoztál sátor meg kaja helyett szerszámosládát)
Gyanús,nagyon gyanús ez a "mindenáron ott leszek" elszántság.
Bizony. Majd úgyis összeülünk és mindenki megszakérti a motorom, hidegen és melegen is.
Persze nem 22e-nél kellene elváltani és akkor nem csattogna.
erdekes. nem arra gondolsz,amikor felvaltasz kettesben,es csattan egyet?mert ugye ott az urest at kell ugornia.az enyem akkor meg neha reccsen is.
amugy ha jol hallom a talin latni fogom:) ujra talakozik a 2 FZR:)
Amikor váltok, főleg hidegen...gondolom a 20 év alatt megkopott kicsit. Pedig Én vigyázok rá, sosem taposom. Ha véletlenül pesten jársz beugorhatnál megnézni a régi motorod!
Ez az egész. 600.000 forint-ba benne van a +250,000-es vételár, a 2 Kawaszati szerelés, plusz amit még a sanyinak adtam és egyéb.
az 1-es 2-es csattog? nem a lanc?
Ennyi pénzért kb. Én is...igen. A kuplungkosár kevésbé gázos szerintem mint a váltó. Az 1-2 már igen csak csattog...
+ vételár? (kérdezhetek Tőled valamit?)
Akkor nem lesz magas kormányod?
az idegesit a legjobban, h azon mindent megcsinaltunk(a kuplung nekem nem tunt fel).egy hengerfej csere,es popec lett volna.konkretan amit mi kicsereltunk,azt most neked ujra ki kellett cserelni.inkabb ittam volna el azt a penzt,v elraktam volna,most egy r1-gyel rohangalnek.
Eddig ennyit költöttem rá mindenestül...
Mi volt 600e?
szep jargany.mi pe'z vo't?
10 perce ebredtem fel,de jogos:) azert ahhoz kepest,h nem vagyo kszerelo,egesz kozel jartam a megoldashoz,nem? annyi mindent megtapasztaltam mar a kis 250-esen,h hihetetlen.neha hianyzik.azon mindig volt mit butykolni,imadtam.ezen a 600-ason semmit.csak cicoma.
A tárgyalóképesebb fellépés kedvéért vidd magaddal Ultrást és Ádámot.(hátha Ádám ott is kinéz magának valamit )
Meg se merem kérdezni, hogy mennyi volt
Assssztakurvamekkoraállatkirály!
A második képen melyik kavicsra kell ránagyítani?
1000km-en 4 decit eszik legalabb az enyem:) csak nem hangoztatom annyira
Jajj télleg, azt is be kell még kötnöm vissza...hogy is volt az? FASZFEJ SANYI, lehet, hogy megkeresem és kiverem belőle azt a 600.000-et. Nem is gondolok bele, hogy amikor felhoztátok Feri a motort, akkor azt mondta Nekem, hogy 30.000-ből 2 hét alatt megvan...lehet tényleg megkeresem...
üdvözöljük az új családtagot: