Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fekete és támad mint 1 1 1 akármi. .

Kép? (egyébként fekete pók lakik bent pesti gyerek)
Nem,leszóltam. Jobb lenne ha az enyémet venné meg és én már hoznám is el a TúraBMW-t
Ma mászkáltam a stúdió körül a füvön észrevettem kb akkora lyukakat mint 1 100ft os. A tetején pókháló volt 1 et kiástam. Hát gyerekek ekkora veszedelmes vadállatot nem láttam még meg ilyen pókokat is csak a national geographic csatornán, az ausztrál tölcsérhálós pókoknál láttam. Fú kegyelen volt. .
Kész ennyi
Hivatalosan EZ a kép lett ide szánva,az első az olvashatósági ellenőrzés miatt készült csak a rosszat másoltam be "véletlenül"
Jó de engem senki nem merne bántani talán az adam megfelelő ellenfél lenne de hamar feladná. Na azért ekkora a pofám mert úton van a szeb határ felé.
http://youtu.be/l16M7zaSspc
Ráigértél?
Leesett közbe .
De nem akarok mert 1 évadon keresztül utazgatni a világban mert 1, 20 éves motorral kenterbe verem a modern technikát és leszerződtetne a yamaha.
Én meg próbálom menteni amit lehet,Te meg
Akkor elméleti síkon természetesen gyorsabb lehetsz mint Rossi
Mi nem az én címem? De ami a képen van az az enyém.
Most kapcsolok! De hát az nem is a Te címed!
Nem akarok a pálya ördöge lenni és körbemotorozni Rossit csak elméleti síkon érdekelt a dolog.
Keményen lehetett amíg új volt és puha.(meg a pilóta is tudta a dolgát)
Túl sokat azért ne várj,nem véletlen ilyen drága!
Annyit elárulhatok(gondolom) hogy a helyzet fokozódik!
Aha akkor ezzel keményen lehet dönteni elvileg ha nem kopott úgyi. De majd az autópálya U alakot csinál belőle ha biztonságosnak ítélem a gumit.
"V" keresztmetszetű kontúrja van,sportgumi.(meg kicsit kopott is)
A normál utcai guminak "U" keresztmetszete van.
Ja most már mindenki tudja hová jöjjön engem.
Ha Sanyi hazaért akkor biztos kifejti,én csak a tárgyalás után értem oda. Az anyagiakat ugyan tudom(nagyon korrekt ajánlat) de én ugye nagyon diszkrét vagyok.(igaz ultras fórumtárs?)
Az hogy hegyes a gumi az mit jelent royal vagy aki tudja mondja el.
Lesz üzlet, meg mennyiért számítanák be a gépét?
(már ha nem indiszkrét a kérdés)
Na örülök neki engem zavart a plekó meg lötyizett a fejemen.
Ja, meghoztam a hátsó kereket az esztergályostól.
Megcsinálták a két perselyt, hogy eggyel kisebb csapágy belemenjen, meg kiegyengették a felni.
És mindezt 5000Huf. Szerintem jó fej a tag.

Viszont amit egy másik boltban április végén rendeltem féklámpakacsoló az is most jött meg. De elbarmolták. A tag ideadott nekem egy M10x1-es menetűt amikor kifejezetten 10x1,25-öst kértem. Meg még bizonygatta is hogy ez bizony olyan, és jó lesz. Aztán mikor visszamentem a pénzemért akkor megmutattam neki milyen a 10x1,25-ös menet. Asszem rendelek egyet ago-tól.

Holnap gumi szerelés, és ha jó lett a cucc talán egy próbakör. Persze csak miután kifestettük a másik helységet is.